anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU aş vrea să îmi iau o pereche de adidasi saucony shadow de pe Amazon.com şi nu pot să mă hotărăsc ce marime sa îmi iau 42 (8.5) sau 42.5 (9)?
Mai am acasa o pereche tot de la Saucony Jazz mărimea 42 /8.5 (26.5 cm) care îmi vin turnați da au mai mult de 26.5 cm; au 27.5 cm!
Şi nu înțeleg de ce în tabelul lor de marimi au 26.5 cm marimea 42?
Am uitat sa mai zic ca mai am tot o pereche la fel dar luată de pe Amazon.it (Italia), iar primi din America.
Aia care i-am luat din America îs
facuți în china şi aialalți care i-am luat din Italia îs facuți în vietnam!
Problema e ca în aia facuți în vietnam mă strang şi îmi vin prea fixi şi ceilalți care îs facuți în china luați din America mi-au venit turnați de cand i-am încălțat!
Iam măsurat în toate felurile şi degeaba ca tot mă strang şi culmea aceași mărime şi model cu ceilalți luați din America, numai ca fabricați în vietnam?!
Aștept un sfat daca mă poate ajuta cineva!
Va mulțumesc!

1 răspuns:
| MihaelaDart a răspuns:

Inainte de a comanda, mergi la shipping-ul din Amazon si vezi ce fel de produse livreaza catre tara ta.
Daca esti in Romania, din pacate Amazon America nu livreaza altceva decat carti, albume, dvd, cd-uri. Ti-as sugera sa cauti un alt site american care o include si tarile din Europa inclusiv Romania sau poti merge si pe Amazonul nemtesc ori cel englezesc, preturile sunt la fel de bune in comparatie de Romania.