| LoreBuff a întrebat:

As vrea sa ma ajutați cu ceva. Azi mi-am făcut niște "șuvițe" cu albastru de metil. Si m-a ajutat o prietena.Am fiert putina apa și am pus soluția în apa. Șuvițele au ieșit superb, dar problema e ca eu voiam doar vârfurile dar într-o parte a ieșit o șuviță toată [dar nu pana la rădăcină] iar în cealaltă parte cu vreo 2-3 cm mai sus de vârfuri.Se vede ca și cum as avea tot parul albastru. Luni vreau sa ma tund destul de scurt, dar poate ceva coafeza sa-mi facă sa nu mai am asa de mult albastru de metil?puppy dog eyes Mulțumesc. Funda.happy

9 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Te poti vopsi, pentru ca inca va ramane culoarea. Ai putea sa te duci la coafor sa intrebi, nu stiu daca poate face ceva.

| purplestar9494 a răspuns:

Trebuie sa te vopsesti ca sa se duca culoarea, chiar daca otetul este bun pentru asemenea cazuri nu va scoate toata culoarea

| LoreBuff explică (pentru purplestar9494):

Cum adica sa ma vopsesc? Pai si daca ma vopsesc se va mai duce?

| oo4099 a răspuns (pentru purplestar9494):

Doamne! Este doar albastru de metil! Se duce la cateva spalari.Sa nu care de cumva sa te vopsesti din cauza asta.Stai linistita si spala-te mai des pe cap daca vrei sa se duca.
Cum sa o pui sa se vopseasca?

| purplestar9494 a răspuns (pentru oo4099):

Omg Omg e albastru de metil.Ia incearca tu sa te faci cu albastru de metil si dupa spala-te de cateva ori ia sa vedem iese? Colorantul intra in structura firului de par si ia te rog lumineaza-ma cu inteligenta ta debordanta cum sa se duca asta cu cateva spalaturi? Daca nu stiam din propria experienta ca nu iese nu as fi dat raspunsul asta pentru ca nu imi place sa imi dau cu parerea asa doar pentru simplu fapt ca nu am ce face.

| purplestar9494 a răspuns (pentru LoreBuff):

Daca te vopsesti nu o sa se mai vada deloc albastrul

| BombonikThaa a răspuns:

Poti si tu acasa sa le decolorezi folosind dupa spalare la limpizire otet si va iesi culoarea.Dar otetul trebuie dizolvat in apa.Iar ca sa nu mirosi a otet dar sa stii ca nu prea miroase tare foloseste un balsam cu un miros placut si gata:*

| alexandraioana04 a răspuns:

In functie de culoarea parului tau, se va duce dupa cateva spalari.Am o prietena care a folosit la fel si este blonda si dupa doar o saptamana, s-a dus toata culoarea. Bafta