Aceeasi poveste si la mine m-am tuns scurt tot pana la umeri nu iti face griji parul o sa creasca dar trebuie sa ai rabdare
Paii si eu il am scurt si la inceputul verii asteia m-am tuns si eu si mi-a crescut foarte mult.
Paii eu il tin tot timpul prins. Si nu schimb samponul. Si fac de 3 ori baie pe saptamna. Numa noaptea il tin desprins...
Sper ca te-am ajutat!
In primul rand, daca o sa te gandesti mereu la par nu o sa te ajute cu nimic. Incearca sa nu te mai gandesti la el (stiu, suna greu) eu mi-l tineam stans in fiecare zi si uitam cat de scurt e, si cand vine vorba de tratament, nu te complica parul are nevoie de ulei deci incearca sa te speli cat mai rar si aplica ulei de masline pe varfuri dupa ce te speli, nu te ingrijora parul o sa-ti aboarba uleiul peste noapte daca te speli seara. Inainte sa te speli pe cap foloseste o masca cu ingrediente de prin casa. Parul nu va creste instantaneu dar, cu aceste indicatii o sa fie mai usor, Succes.
Am uitat sa introduc acaste link-uri http://www.acasatv.ro/......rului.html http://www.sfatulmedicului.ro/......ului_10395
Pai conteaza daca parul tau a devenit asa pentru ca te-ai tuns...daca vrei incearca sa te dai cu un balsam potrivit parului tau dupa spalare si sa stai cu un prosop ud fierbimte pus in turban pe cap.Stai asa timp de zece minute(daca ai parul gras)si 15 sau 20 daca ai parul uscat de fel.:* daca nu poti sa folosesti ulei de ricin.Sau iti mai dau o varianta pe care o folodedc eu.Am un sampon normal de par(care sa nu creeze matreata sau sa ingrase prea rau) apoi ma spal cu un sampon de la elseve mi se pare pentru regenerare (e rosu tin minte) dar nu cred ca e o problema daca gasesti un alt produs de genul asta de la elsevee o firma buna iar apoi un balsam(cu varianta cu prosopul)uite eu nuprea stiu conteaza felul parului sper sa mearga:*pup
Pai eu iti recomand sa folosesti ulei de ricin, este foarte bun, accelereaza cresterea parului, il face mai frumos si mai sanatos, spun din propria experienta, sau poti sa faci niste masti pentru par, sunt o gramada, dar cele mai bune sunt cele care contin ulei de ricin sau ou. Ps: se gasesc pe internet o multime de masti pentru par facute in casa care nu sunt deloc costisitoare si foarte eficiente.
Unde gasesc ulei de ricin? Inafara de internet?:*
La o farmacie naturista, sau una normala.