| anemona112 a întrebat:

As vrea sa ma duc la solar, si mi-am facut si un abonament, doar ca nu am mai fost niciodata, si nu stiu cum se procedeaza ( intr-un fel mi-e frica sa nu ma blochez pe acololaughinglaughing ) Ce e de facut?big grin (dati-mi ceva detalii despre deschiderea usii rolling on the floor laughing...big grin ) Dau funda, daca maine mai sunt viebig grin

Răspuns Câştigător
| Smoosh a răspuns:

E vertical sau orizontal? Si depinde si de solar, normal ar trebui sa se deschida ca orice usa laughing, si iti explica tipele de acolo nu-ti fie frica.Ai grija sa te dai bine bine cu crema, care ti-o dau ei, pe corp.Si mie imi era frica prima oara apoi m-am obisnuit succes la bronzat :*

2 răspunsuri:
| SunShine_5894 a răspuns:

O sa iti arate tipa de acolo cum e cu usa. Eu am fost cu o prietena, faceam cu randul.

| AdinaCrissa a răspuns:

Buna!
NU fa greseala sa te duci la solar! Au fost vreo 3 cazuri in care persoanele respective au murit arse acolostraight face
Doamne fereste. Intr-adevar mai rar asa situatii, dar trebuie sa fii precauta. Plus de asta, multe persoane fac cancer de piele. Eu am o prietena care deja are porbleme din cauza ca s-a dus la solar.
Faci cum vrei TU, dar te-as sfatui sa nu faci greseala asta! E foarte riscant.
Te-am pupatkiss