| Oanny a întrebat:

As vrea sa ma duc sa iau lectii de inot in galati.Cat costa 10 sedinte. Dar 12 sedinte? Si cum este in bazin la galati? As vrea sa ma duc cat mai este varatongue. Si se invata greu? Cam ce ne invata? Scuze ca pun atatea intrebari dar abia astept sa vad maine daca ma lasa mamalaughing

10 răspunsuri:
| Nimic special a răspuns:

Si eu tot din Galati suntlove struck.

| Laura a răspuns:

În galati nu ştiu, dar in bucureşti, acum vreo 3-4 ani, 12 şedinte au costat cam 100 lei. Nu se învată greu laughing Mie mi-au pus ăia un fel de bureti legati de spate care să mă tină la suprafată şi îmi dădeau o plută, şi tinăndu-mă de ea trebuia să fac x bazine laughing. Eu am învătat doar după câteva lectii, e foarte uşor, doar trebuie să ai curaj tongue.

| Ofiintă a răspuns:

Dece nu intrebi mai bin ecat costa o sedintza sapoi calculezi laughing

| Ofiintă a răspuns:

Sapoi vara se inchide si iesim la strand pot sa meri cat mai e vara laughing

| BlueSummer a răspuns:

Uite ce am gasit in legatura cu un bazin acoperit din Galati:

* Chiar dacă se află la CNVA, este deschis şi publicului larg * Copiii cu vârste peste 10 ani pot învăţa aici să înoate *
La Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri" funcţionează, după cum am mai scris şi în toamna anului trecut, singurul bazin acoperit din Galaţi, spre bucuria elevilor acestei instituţii, dar şi a celor care-şi doresc să înoate şi pe timp de iarnă, în condiţii civilizate. Cu o lungime de 15 metri şi o lăţime de 7 metri, piscina are o adâncime gradată, de la 1 la 2, 5 metri, reuşind să satisfacă atât cerinţele începătorilor şi ale celor aflaţi la primele ore de înot, cât şi pe ale celor experimentaţi. Am fost să-l vedem şi la începutul lui 2010. În sală, condiţii bune: este cald, apa este curată, limpede, o plăcere să înoţi. Bineînţeles, sunt îndeplinite toate condiţiile pe care le impun normativele europene legate de igiena apei şi a cuvei. Instalaţia de încălzire şi dezinfectare a apei este performantă, fiind adusă din Italia.
Preţuri accesibile pentru cursuri
Elevii liceului au acces gratuit în bazin, în fiecare zi, între orele 15. 00 şi 17. 00, am aflat de la directorul-adjunct, Cezar Gaiu. În plus, o dată la două-trei săptămâni, orele de educaţie fizică sunt ţinute, prin rotaţie cu fiecare clasă, tot aici. Dar bazinul este deschis şi publicului larg. În fiecare zi, între orele 19. 00 şi 21. 00, poate înota orice persoană deja experimentată, costul biletului fiind de 10 lei. Un abonament de cinci şedinţe pe lună este 45 de lei, iar unul de zece ajunge 90 de lei. Se pot lua şi cursuri de înot pe două grupe de vârstă, 10–14 ani şi 14-18 ani. Dar există cereri chiar şi pentru adulţi. Abonamentele pentru curs au preţuri variate: 70 de lei pentru patru şedinţe pe lună, 120 pentru opt şi 140 pentru douăsprezece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La lva fac bine sau, langa strada closca langa rompretrol
preturi bune si bazinu e bun. Sau daca vrei se mai fac la Braila
nu e chiar departe la 30min distanta. Dar au bazinu foarte mare in interior. La rompetrol se invata mai usor. Adica e pe trepte: 1:initierea(vad cam ce sti si sa vada de la ce grupa sa incepi. 2:daca in cepi de la inceput daca nu, sari peste astea...incepi cu colac(inveti miscarile) 3:cu pluta(aplici miscarile) 4:singur(inveti sa te meniti la suprafata si sa aplici miscarile singur).
Cam asta e tot. Eu tias recomanda aici langa rompetrol.

| controlled a răspuns:

Hmm galati... locul meu natal. olimpicul momentan e inchis iar la bazin(Valurile Dunarii) nu te-as sfatuii nu mai e cine stie ce o atractie a devenit baie comunala daca ai prins ideea. Iar daca iti permiti la Viva Club sa faci asta, aia cred ca iti sta la dispozitie.

| Cristian_Roberto_1998 a răspuns:

Du-te in tiglina 1 pe saturn langa petrom si costa sedinta 25 lei si 10 sedinte 200 lei, dar ai la dispozitie si sala si ping-pong, apa are 30 * C si este cald. Este acoperit si acolo mai are de inchiriat si teren de volley si de tennis de camp.

| CrazyMe99 a răspuns:

Incearca la bazinul Piticot ( la Olimpic) eu aici merg si platesc destul de putin 100 lei pe luna da te invata sa inoti nu gluma. Si e si foarte usor :d

| Mari_Marian_1985 a răspuns:

Poti sa faci la lva cu 20 de lei sedinta