Buna Iuliana! Eu iti recomand cu caldura FM.Si eu sunt distribuitor FM si vreau sa iti spun ca sunt foarte multumita in primul rand de calitatea produselor dar si de banii pe care ii castig din comenzi.Ca sa iti faci asa cat de cat o idee FM iti ofera un discount garantat de 40% la orice produs din momenetul in care te ai inscris.Un lucru foarte important, ceea ce la Avon si Oriflame nu vei gasi este acela ca nu esti obligata sa dai in fiecare luna comanda si nici nu ai target.In concluzie dai cand vrei tu comanda si de ce suma vrei.Calitatea produselor este cu mult superioara celor de la Avon, Oriflame si altele enumerate pe aici, deoarece produsele sunt majoritatea pe baza de ingrediente naturale si deci, nu afecteaza cu absolut nimic pielea.Un lucru de altfel important pe care ar trebui sa il stii este acela ca, in fiecare zi pe site-ul Fm sunt puse promotii.La aceste promotii un poti castiga pana la 100% la un produs.(oricum 40% ai garantat).Eu iti spun din propria experienta ca nu se compara cu celelate companii.In primul rand la FM ai tot sprijinul din partea companiei, primesti informatii tot timpul si esti ajutat sa te dezvolti. Daca alegi sa iti faci o retea de distributie proprie, ajungi sa castigi undeva la peste 1000Euro pe luna+1leasing la un KIA C'EED.Eu iti spun sincer ca se merita.In primul rand produsele sunt de calitate si se vand in al doilea rand ai o multitudine de avantaje pe langa bani, cum ar fi excursii in tari precum Tunisia, Grecia, produse gratis sau leasing(pe care il plateste compania) la un autoturism. Daca vrei sa stii ca se poate.Nu ti-ar sta rau cu 1000Euro in buzunar, nu? Mie nu-mi sta, cred ca nici tie nu ti-ar sta.Hai sa discutam despre FM, vrei? Iti explic totul pana la cel mai mic amanunt.Lasa-mi un mesaj aici si da-mi unul si pe adresa mea de email:www.lupikcrazy@yahoo.com sau adauga-ma in lista de messenger.CE o sa iti povestesc o sa iti placa cu siguranta.Te pup.
Buna dya, am si eu o intrebare. La FM sunt cataloage dupa care poti comanda gen
Avon, sau comanzi numai de pe net?
Lady's, Metropolitan, Fm, Amwey, Forever, Cosmeticeonline
cu Oriflame te pot ajuta eu inscriu reprezentanti daca vrei
Poti sa incerci cu FM-ul, este la fel ca celelalte insa mai contine si produse de curatat, imbracaminte, poti sa mai cauti detalii aici http://parfumfm.ro/
Scuze pentru intarziere.Cataloagele sunt disponibile si pe internet dar pentru a reusi sa faci o afacere foarte buna trebuie sa ti le comanzi.Iti comanzi cate vrei tu.Costa 1leu unul si il vei folosi o perioada indelungata.Te pup. Daca vrei sa discutam mai multe da-mi un mail la lupikcrazy@yahoo.com.O zi buna!
Buna. eu sunt lider avon... sincer iti spun ca si reprezentant pentru o comanda de 750 lei castigul tau este de 300 lei...
te pot ajuta sa devi reprezentant AVON daca vrei... da-mi add pe roxana_grozavescu
Roadiro întreabă: