Paine,prajituri, foietaje, cornuri, sucuri.
Cartofi prajiti...pff..foarte multe mancaruri ingrasa, majoritatea. Ca sa te ingrasi trebuie sa mananci ce si cat vrei.
Si eu sunt slaba, si te-as sfatui sa mananci multe macaroane sau spaghete, ele ingrasa, mai ales cu carne!
Te-as sfatui totusi sa ramai cum esti.
nu incerca ceva de necontrolat sau sa nu mi te prind ca incepi a consuma pastile etc... nu DE ALTA DAR TE strici toata
Si eu sunt slab dar ti-as da un sfat bun sa mananci mereu paine carne si slanina mai ales. Daca e branza si lapte, oua multe forteaza stomacul si umflate mult.(scuze de expresie)Ai grija cu alergatu si cu efort ala da mul jos.
Dar cate kg ai? si cati ani? Dar daca vrei sa te ingrasi mananca seara cartofi prajiti mananca la fast-food sau noaptea chipsuri, mancarea care ingrasa sper sa te-am ajutat.Dar vezi sa nu exagerezi cu mancarea!
Pai eu cred ca daca... faci innot.O sa mai iei cateva kg in plus.Eu spre exemplu am facut cursuri de innot si de fiecare data cand veneam acasa aveam o pofta de mancare de goleam toata casa) si apoi ma apuca somnu.Plus ca innotul te ajuta sa te dezvolti.Am mai crescut in inaltime si in greitate acum nu stiu cate kg am pus.Alta idee nu am
Pai daca chiar vrei sa te ingrasi te duci la Mc si mananci de 200 RON.Glumescpai mananci uleios mult mananci seara mai excesiv si mananc ff multe dulciuri
Funda?