| Nightwish123456789 a întrebat:

As vrea sa ma vopsesc ceva de genul : https://www.facebook.com/....../photo.php dar mi`e frica sa nu dau gres, adica sa nu imi stea bine, ma`m gandit ca acel blond sa il fac putin mai inchis, blond caremel de preferat, si dedesubt roscat. Ce ziceti, astept pareti. [ Btw, parul meu netural e blond. mai inchis un pic, si am ochii verzi ]

4 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

La ochii verzi cred ca cel mai bine ti s-ar potrivi blondul-caramel de care spui happy. Prima data ai putea incerca o nuanta mai inchisa de blond, apoi sa trreci treptat la caramel. Cat despre suvitele acelea roscate, trebuiesc facute cu rosul ala aprins pe parul tau blond deschis, altfel o sa iasa un mare c*cat (in cel mai rau caz, roscatul tigancilor). Mi se pare interesanta combinatia asta de blond platinat cu roscatul ala aprins. Sper sa-ti iasa cum iti doresti!

| Nightwish123456789 explică (pentru znstr):

Iti trebuie curaj sa te vopsesti asa,, Si chiarr imi doresc muult, pentru ca ador culorile si cum arata, happy Dar acum nu stiu nu ma pot decide la nuanta de blond. Dar pana incepe scoala sper sa ma decid happy Si sper sa imi iasa asa cum imi doresc big grin

| znstr a răspuns (pentru Nightwish123456789):

Iti spun, cel mai bine, daca vrei sa iasa chiar asa, vopseste-te mai intai blond platinat care e asa deschis ca al tipei, iar dupa aceea..lasi 2 saptamani parul in pace si iti faci suvitele roscate.

| Burghelea_Lacra_1971 a răspuns:

Sigurrr