| adri16 a întrebat:

as vrea sa-mi cumpar un instyler si vreau parerea vostra, unii spun ca sunt multumiti de el, altii ca nu e bun de nimic, pana la urma ce sa mai cred, onduleaza parul, il indreapta? sau nu e bun de nimic, sa il cumpar sau nu

Răspuns Câştigător
| Simona07 a răspuns:

Buna Adriana, eu mi-am cumparat InStyler acum doua saptamani iar comanda mi-a venit intr-o saptamana.Eu pot sa-ti garantez ca este un aparat foarte bun deoarece eu avand parul lung imi era foarte greu sa fac niste bucle foarte bine definite dar cu acesta reusesc sa-mi ondulez parul foarte frumos in acelasi timp dandu-i si volum.InStyler indreapta parul dar nu chiar asa ca o placa profesionista dar avantajul acestuia este ca poti face o multitudine de coafuri.Dar sa stii ca arde parul daca nu aplici un spray pentru protectie termica. Chiar daca iti ia ceva timp pana cand faci o coafura totusi merita. Eu ti-l recomand cu multa placere! Si inca ceva nu asculta toate comentarile de la persoane care nici nu au habar despre ce vorbesc deoarece eu l-am incercat si iti pot spune ca este un aparat foarte bun! Fundita?

3 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Unii spun ca e bun, altii nu. De ce? Pur si simplu tine de parul tau. Daca ai un par fin, subtire, in mare nesanatos [ uscat, deteriorat ] de la vopsea sau nu neaparat sigur nu iti va fi bun. Daca parul e sanatos, e bun. Degeaba iti spune cineva care are o groaza de par in cap ca e bun; in cazul asta desi parul se mai arde putin nu se observa din cauza parului des. Dar poate pentru tine nu e. Si din cate am citit [ ca si eu am vrut sa mi-l iau ] arde tot atat de mult parul doar ca are mai multe optiuni [ indreptat, ondulat]. Eu mi-am dat seama intr-un tarziu ca nu e cu nimic mai bun decat placa [ Remington ] si ondulatorul [ Phillips ]pe care le am si nu l-am mai cumparat.

| Alle13c a răspuns:

Si eu am vrut sa imi cumpar Instyler. dar daca ai deja placa si ondulator nu iti mai cumpara pentru ca instyleru il iei degeaba, ce face acesta placa? Indreapta, onduleaza si arde parul. la fel ca placa si ondulatorul happy deci daca le ai pe acestea 2 nu iti mai lua. Eu am placa Remington, evident si ea arde parul pentru c a nu exista o pklaca care sa nu arda! Si am si ondulator Trion care are 3 perii, feon, ondulator si nu arde parul pentru ca el merge cu aer cald deci nu iti deterioreaza parul happy Sper ca ti-am fost de folos. Pa-pa :* [Funda smug]

| pica a răspuns:

Este cea mai mare prostie cu acest aparat.
sa-mi spuna si mie cineva daca si-a facut onduleuri si arata ca cele de la tv...va spun eu o mare teapa si nici nu tin