| HonamyN a întrebat:

As vrea sa-mi fac o schimbare de look si m-am gandit sa ma vopsesc insa inainte sa fac pasul asta as dori sa stiu cateva lucruri inainte.
1. Daca vopseaua e permanenta isi va mai recapata parul meu culoarea sa naturala vreodata? vreau sa zic sa fie la fel nici mai deschis nici mai inchis.
2. Cat timp rezista vopseaua permanenta pe par?
3. Exista consecinte viitoare precum: albirea prematura a parului? Poate acum sunt tanara dar nu vreau ca la 30-40 de ani sa mi se carunteasca parul doar pentru ca m-am vopsit.

Daca mai sunt si alte informatii importante de care ar trebui sa iau aminte va rog sa mi le spuneti. Multumesc. happy

Răspuns Câştigător
| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Bună, HonamyN! big grin

1. Vopseaua permanenta nu afectează parful decat pe lungimea pe care este aplicată, eventual 2-3 cm in plus dupa ce incepe sa crească daca e aplicată si la radacina. Parul săracu continua să crească in culoarea lui naturală happy

2. Pana la 1 luna, daca este foarte buna. Nu exista o vopsea care sa se "prindă" mai bine de par, mai ales daca ai o podoaba capilara sanatoasa, pentru ca structura firului de par e mai rezistența.

3. Daca te vopsesti o singura data nu vei pati nimic insa dupa "atacuri" repetate la adresa parului ai destule șanse sa observi niste fire albe mai devreme. straight face

Stiu ca suna oricum cam evident, dar o data ce te decolorezi nu mai poti da inapoi! Vopseaua hai ca se Mai ia cu chiu cu vai dar dupa decolorare laughing trebuie sa astepti sa crească la loc sad

Cam asta ar fi happy succes si sa-ti iasă cum iti dorești parul!

Noapte buna!

1 răspuns:
| SHINeeTaemin a răspuns:

:*