Buna,
Sunt roscata de peste 4-5 ani nici macar eu nu mai stiu. Parul meu natural este unul saten inchis spre brunet, prima oara imi amintesc ca am folosit un nuantator de la Loncolor, Rosu Tehno ( care pare foarte intens, dar pe parul tau daca te faci prima oara o sa iasa un roscat inchis). Roscat intens de la inceput nu o sa-ti iasa, dar dupa 2-3 vopsiri o sa fie ok. Iti recomand sa incerci cu aceste nuantatoare, ca sa vezi daca iti place cum iti sta, iar daca vrei o vopsea permanenta, eu am avut rezultate bune cu Wellaton Rosu Cireasa/ Rosu Intens/Exotic. Am incercat mai multe, dar daca stau bine sa ma gandesc e singura care nu s-a dus chiar imediat, desi culoarea mi-o pastrez in continuare cu nuantatoarele de la Loncolor, fiind vopsita un balayge roscat, la varfuri iese mai intens si imi place mai mult. .
Pe părul meu natural(nuanța care se vede și în poză) a prins roșcatul, chiar și unul foarte aprins, deci probabil s-ar vedea. Poți proba pe o șuviță foarte mică, să vezi dacă ți-ar plăcea.