| Miii a întrebat:

Buna TPU.happy. as vrea sa stiu cum as putea sa ma ingrash`.sad. ce ar trebui sa mananc.de cate ori pe zi.happy.[thx]love struck.kiss

3 răspunsuri:
| Georgyana98 a răspuns:

Eu zic sa consulti un nutritionist, nu te apuca sa manaci tot felul de prostii, dulciuri si din astea. Apoi te trezesti cu celulita si te lupti sa scapi de ea.Nutritionistul stie sa-ti dea exact o lista cu alimentele recomandate, eventual plus ceva vitamine. Dulciurile in exces sau junk food-ul sunt oricum numai sanatoase nu. Daca nu vrei sa mergi la un medic, cauta si tu informatii, site-uri utile pe internet, mergi la o librarie si cumapar-ti ceva carte despre tema asta, mergi la biblioteca...cum vrei tu.Eu iti doresc succes happy mai caut acum ceva link-uri, daca gasesc unul bun, ti-l trimit

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

UIte ca sa te ingrasi mananca ce vrei: dulciuri, nu manca snakuri sau ceva de genu ca nu sunt bune, si CARNE! Mananca si seara pe la ora 10 big grin o sa mearga 100%!
Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sari peste micul dejun.La acesta mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare: o farfurie cu supa/ciorba si 1-2 ardei umpluti(mici sau medii), spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc. Evita in schimb produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert. Spor la ingrasathee hee.