anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu...as vrea sa stiu cum pot devein mai draguta..adica la sfarsitul lui martie fac pozele de a8 a si restul colegelor mele sunt dragute(5 fete in total in clasa cu tot cu mine)in afara de una care are problem,, si nu stiu ce sa fac sa pot arata si eu la fel de bine ca ele

Răspuns Câştigător
| Lola05 a răspuns:

Păi, eu sunt sigură că deja ești, dar pentru a-ți scoate trăsăturile în evidență fă-ți o tunsoare care să avantajeze tipul feței tale, asta ajută foarte mult!
Ai grijă de tenul tău, pentru că un ten curat radiază!
Zâmbește mult, îngrijește-ți dantura.
În ziua în care veți face poze poți să te machiezi discret (un pic de rimel, o urmă de gloss) astfel încât să-ți accentuezi trăsăturile și atât. În rest fii naturală, fii bună cu ceilalți, fii sigură pe tine și ai încredere în forțele proprii și ai să vezi că asta se reflectă la exterior. Îmbracă-te simplu și potrivit vârstei tale. Nu te lua niciodată după turmă (să faci o prostie doar pentru că toată lumea face așa).
Nu te mai considera niciodată mai puțin drăguță decât alte fete, pentru că suntem toate diferite și fiecare are calitățile și defectele ei. Fii tu însăți, autoevaluează-te astfel încât să îți cunoști calitățile și defectele, iar pe cele din urmă încearcă să le corectezi sau ameliorezi.
Și ține minte, ești unică și niciodată nu trebuie să încerci din răsputeri să fii ceea ce nu ești, pentru că abia atunci nu vei mai fi drăguță happy

3 răspunsuri:
| aXandra a răspuns:

Totul vine din interior. Trebuie să ai încredere în tine să fii naturală, adică să nu te forțezi să zâmbești. Trebuie să zâmbești tu așa cum faci în mod normal, plus să te îmbraci cu ceva drăguț în care te simți bine și să te machiezi, dar nu strident, ci într-un mod în care să te avantajeze.

| adaadinutza a răspuns:

Stiu cum esti. pana anul asata nu am stiut ce sa fac sa devin mai frumoasa pana cand am inceput sa ies din ce in ce mai des prim mall.uri si am vazut ce se poarta si am inceput si eu sa port haine mai dragute. dupa asta am inceput sa primesc din ce in ce mai multe complimente. am descoperit si fond.ul de ten si tusul cu rimelul. dupa toate astea am inceput sa ma plac mai mult si la fel si persoanele din jurul meu!

| dianabaumli a răspuns:

Alege o coafura care te avantajează, un machiaj natural si potrivit ocaziei si un fotograf care poate sa te faca sa arati frumoasa in imagini... fara photoshop evident...winking