| ch0c0latemix a întrebat:

as vrea sa stiu daca a folosit cineva tratamente pentru par sau sampoane de la gerovital plant, sunt bune? parul meu este foarte slab si deteriorat la varfuri.niste sfaturi ar fi binevenite.mersi!

2 răspunsuri:
| DiamondShine a răspuns:

Da,sunt bunicele, eu una folosesc tratamentul lotiune cu petrol+samponul regenerant.mai sunt niste fiole, pe care nu le-am incercat.imi cade f rau parul si mie, mai ales cand imi fac baie...eu facusem o pauza si nu mai utilizam tratamentuyl dar de cateva zile am inceput iarasi sa il fac.Succes!

| Robertttttttt a răspuns:

Părul cade din mai multe motive: lipsa de calciu, radiaţii, toxiinfecţii, aer poluat, ereditar, prea dese vopsiri, oxidanţi pentru păr, pe bază nervoasă, stres, în urma unui accident etc. Împotriva căderii părului vă recomandăm o tinctură naturală 100% pe bază de alcool obţinută prin macerarea plantelor medicinale de mai sus.

MOD DE ÎNTREBUINŢARE: înainte de folosire se agită, se lasă un minut, şi apoi se va folosi astfel:

Tinctură simplă: de două ori pe săptămână după baie pe părul umed câte 4-5 linguri, se frecţi-onează, apoi se înveleşte cu un prosop şi se lasă să se usuce natural (fără forţarea cu ajutorul uscătorului). Tinctură diluată se foloseşte în loc de apă la clătire după baie în acelaşi fel. Tinctură se poate întrebuinţa atât simplă cât şi în ceaiul din plantele constiuente.

ROL TERAPEUTIC: curăţă părul de mătreaţă (seboree), grăsimi, favorizează creşetrea părului, redă luciul natural, întăreşte rădăcina părului, arde ciupercile, combate bolile primite de la animale de casă (câini, pisici).

Durata medie a unui tratament este de 6 luni, în raport cu vechimea bolii. Se recomandă şi preventiv, neavând nici un efect advers!