Sincer: nu o face. Nu tuturor barbatilor le plac buzele groase.
Ceea ce poti sti sigur despre barbati este ca ei nu au aceleasi preferinte.
A, da, nu e nevoie sa te dai cu ruj.
Buna.Ar trebui sa iti dai seama ca daca gandesti asa urat despre aspectul buzelor sau al fetei tale in general, imi pare rau sa-ti spun, dar procedurile cu botox sau grasime sau orice doresti, nu te vor ajuta pe termen scurt/lung mai deloc. Tine in primul rand de mindsetul tau si de cum te percepi tu in oglinda, zilnic.
Dar nici sa arati ca o rata de aia maca maca Daca le umfli cu grasime, dupa un timp nu se resoarbe grasimea aia si va trebuie sa faci iar?
Zic si eu, asa cred, cu grasime nu faci odata si e forever.
Daca merita, aia tu stii, faci cum iti place tie, nu cum spun altii.
Daca nu ai peste 18 ani, nu iti face nimeni nimic.
Daca esti majora, vaccinata, mergi la un doctor care se ocupa cu asa ceva, ala o sa iti spuna ce se poate, ce nu se poate, daca e bun sau nu sa faci.
Pe aici nu stau doctori de astia chirurgie plastica sa iti spuna tie ori sa iti dea informatii.
Personal, am fost odoata cu o fata, voia aia sa isi mareasca sinii, a zis daca merg cu ea ca ii este rusine, am mers, doctorul a vazut-o, so uitat la ea, a intrebat-o una alta, dupa ia recomandat sa nu faca nimic sa stea asa.
Deci trebuie sa te vada, s-a afle ceva innformatii despre tine sa poata spune ceva, chair si un doctor.
Ce am spus mai sus, fata cam slabise in timpul ala de acolo si sinii mai mici, doatorul i-a spus sigur nu va ramane asa, iar daca mai pune ceva pe ea o sa arate bine asa natural.
La tine la buze e la fel, daca esti adolescenta nu-ti face oricum, un alt motiv este pentru ca mai te dezvolti.deci faci asta incolo dupa 22-24 de ani.
Avantaje? Sincer nu ai nici un avantaj, doar daca sa zici mergi la produs, acolo vad clientii, alora le plac cand vad asa buzate, care le fac lor oral
Dezavantaj, este ca se resoarbe grasimea aia dupa ceva luni de zile, nu stiu de te tine 1 an, dar asta afli tot asa de la un doctor, daca mergi si intrebi.
Pararea mea e că te agiți total degeaba.
Avantajele unei operații e că-si îndeplinește scopul, adică să îți mărească buzele rapid, dar dezavantajul e că s-ar putea sa nu fii mulțumită ulterior de rezultat
Din fericire, odată cu maturitatea o să înveți să-ți dorești și alte lucruri mai puțin goale de sens.
Daca ai buze foarte mici si bagi ceva in ele vor iesi in relief si vor arata ca un fund de babuin. Exista o procedura numita lip lift care chiar are rezultate foarte bune si arata natural dar trebuie sa nu ai distanta prea mica dintre nas si buza de sus. Cauta pe net poze si vezi daca ti s-ar potrivi
Poti dar e o operatie mai lunga si mult mai costisitoare decat filler. Avantajele e ca tine cam 5 ani, dezavantajele sunt costul foarte ridicat, fapul ca nu e o procedura reversibila (daca folosesti filler poti sa mergi la medic sa le dizolve, daca pui implanturi poti sa le indepartezi).
Daca mergi la un medic bun si ceri buze mai pline dar cu aspect natural poti sa obtii efectul dorit si cei care nu te cunos dinainte nici nu o sa isi dea seama ca ai o procedura estetica. Multe exagereaza dar asta tine de ce vrei tu si de priceperea chirurgului, nu trebuie sa arate ridicul. Zilnic trecem pe langa multe femei cu buze, sani sau liftinguri -atat timp cat nu sunt exagerate nu ne dam eama.
Cel mai sănătos și mai ieftin este să te accepți așa cum ești.
Ce dacă ai buzele subțiri? Sunt frumoase și fără ruj.
Nu ai să stai acum toată viața injectând grăsime în buze, doar ca să poți purta ruj.
Din punct de vedere estetic, arată atât de nenatural încât multora li se pare urât.
Din punct de vedere cultural, deja asociem buzele mărite cu un anumit soi de femeie.
Așa că sper că ești conștientă de toate consecințele.
Părerea mea este că mai bine nu ai face. Buzele subțiri sunt frumoase în felul lor. Merită să încerci să te accepți așa cum ești.
Nici nu le prea bag in seama pe doamnele cu doi crenvursti in loc de buze, imi dau seama din prima de nivelul lor.
Se vede de la 100m ca nu sunt naturale.
Ironic ca zici ca nu bagi in seama doamele care arata ca ratele dar ai bagat in seama o gâșcă *adica eu*
Avantajele sunt că te vei da cu ruj și vei arată mai bine. Dejavantajele? Nu văd nici unul
Ca sa te convingi, sa nu sari ca vorbesc eu prostii, foloseste un program de simulare. Fata ta cu buzele cum vrei sa fie dupa marire. Te vei convinge ca abia atunci vei arata ca un porc dat cu ruj.
In alta ordine de idei, nu mai copia colegele. Cauta un ruj care sa se potriveasca cu tenul tau.
Doamna Gasca, cine te place cu adevarat o sa te placa asa cum esti. Foarte multe femei usoare si-au pus in buze diverse si acum barbatii deja stiu modelul. Chiar daca nu esti o femeie udoara o sa fii foarte repede catalogata. Eu zic sa te gandesti bine.
Pai multa lume ma place asa cum sunt dar problema e ca nu ma pot accepta eu asa cum sunt si poate ca încerc uneori sa ma ridic la standardele de frumusețe fake de pe pinterest si pana la urma poate ca dupa interventie o sa ma simt ca si cum am mers la salon si m-am vopsit si o sa am acel sentiment de satisfactie la adresa buzelor mele
Inteleg ce spui, este o lipsa de neincredere in relatia cu ceilalti oameni. Poate trebuie sa schimbi ceva in alta parte, in atitudinea ta fata de cei din jur. Sunt destule clipuri pe Youtube pentru cresterea respectului si increderii in tine. Este doar un test. Tu cea din viitor o sa iti adunci aminte ce vroiai sa faci in trecut si o sa zambesti si o sa spui ce bine ca am pus intrebarea pe TPU, ce greseala faceam wow.
Deeyutza12 întreabă:
kalakkas întreabă: