Nu esti grasa deloc, esti chiar slabuta. Daca vrei sa tonifiezi corpul e ok sa faci exerctii dar sa nu slabesti pentru ca ai si asa cam putine kg.
In mod normal ar trebui sa ai 58kg.
In acest moment tu esti subponderala ca sa ai o greutate ok ar trebui sa ai intre 53-71kg( aici ma refer la IMC)
Esti okkk! Dar continua cu sportul ca sa te tonifici Si poti incerca exercitii speciale pentru picioare.Iti recomand pilates Sau alearga! Asa e cel mai bine, si te ajuta si sa-ti limpezesti gandurile.
Draga mea, eu am 1:56 si am 45 kg, eu sunt la fel ca tine, am burta supla dar picioarele mi se par un pic umflate. toata lume imi zice ca sunt slaba dar totusi. daca eu sunt asa inseamna ca e ceva normal si ca esti bine proportionata... daca incepi sa iti faci probleme inca de pe acum cu greutatea, ce vei mai face la batranete? Esti perfecta, si chiar daca ai fii putin mai grasa, nu ar conta, daca cineva te iubeste, te va iubi si cu 5 kg mai mult sau mai putin, dar iti pun sigur ca esti perfecta, asa ca, fara griji, bine? Fundita?
OO mami, INTEPI! sa fii grasa? nici vorba. Ai IMC sub cel normal. Pune mana si mananca.
Chiar nu esti grasa, stai linistita, si conteaza si inaltimea plus ca ai aproape 17 ani. nu-ti face griji