Vopseaua Garnier e de calitate, dar nu-ti ofera nuanța dorită! Ti-o spun sigur!
Aplicată pe păr, vei observa că orice culoare ai folosi, orice nuanta ai alege iti dă un rezultat mult mai închis la culoare. Dacă eu am ales sa mă fac roșcat intr-o nuanta deschisă, după vopsirea cu Garnier, părul a devenit de un acaju foarte închis (nu se pune problema că n-am ales numarul corect!), aproape brunet. Satenul deschis iar nu-ti reuseste, devii din nou bruneta! Deci, orice ai incerca de la firma asta, iti inchide părul la culoare, si o face bine de tot, încît "simți", ori înjuri !
Intr-adevar este o culoare frumoasa, si de regula vopselele de la garnier sunt si foarte bune dar depinde foarte tare si de pigmentul parului tau! dar daca spui ca il ai mai inchis cu siguranta iti va iesi! bafta!
Eu am folosit toate nuantele de blond si mi-au iesit saten deci nu coincid culorile. Nu recomand G, acum depinde si de nuanta parului tau dar nu iese culoarea de pe cutie, tot timpul iesea mai mult mai inchisa
Este foarte buna vopseaua am folosit
si este buna, depinde cum iese dup cum ii parul tau, dar care ii intrebarea mai de fapt ca nu prea am inteles?!