| Celiinaa a întrebat:

Buna TPU as vrea sa va spun o intreare ma duc la un concert alui miley cyrus si nu stiu cu ce sa ma imbrac si ma duc si eu pe scena cu ia ca o cunosc va rog din suflet va rog ajutati-ma

11 răspunsuri:
| Biby a răspuns:

Buna!
M-am saturat de mincinosii astia, care incerc sa se dea mari pe-aici.Cine crezi ca te crede? Te duci la un concert care nici macar nu a fost anuntat in lume? Sau crezi ca este in Romania? Si Miley Cyrus te-ar lua pe scena tocmai pe tine din toti oamenii de acolo? VISE!
Mai bine pune mana pe carte si lasa prostiile!
Vorbesc serios!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Da si eu ma duc acum la concertul lui Madonna.iti dai seama ca la un concert nu se urca pe scena si mai ales cu atata multime fix si ajungi la ea. Te calca aia in picioare.Plus nimeni nu a auzit sa vina in Romania rolling on the floor

| ProjectJackpot a răspuns:

1. lol. Stii engleza bine de tot? Sau vorbiti prin mima?
2. Daca povestea ta ar fi adevarata, ar trebui sa asculti sfaturile mamei tale, nu ale noastre(majoritatea copii de 14-15 ani)! La mine a functionat mereu sfatul mamei in materie de haine.

| ProjectJackpot a răspuns:

@zambethツ

Daca faci tu rost de hainele din imagini esti tare...

| Miley a răspuns:

O daaaaaaaaaaaa.Nici in visele tale nu o sa te i-a pe scenalaughingsi MeimeiPinguinu s-a spus ca e probabil ca o sa vina in Romania dar in bucuresti. Ori cum incearca niste blugi stramti si taiati, bluza stramta, niste chete lungi, parul lasatil desprins cumparati cercei lungi daca nu ai, bratari, lanturi...Bine cand o fi adevarat ce ai spus.

| TheCyrusFever a răspuns:

Ce frumos visezi.batting eyelashes

| Andreutza_5773 a răspuns:

Ba bine te duci la concertul ei chiar s-a spus ca vine in Romania da asta nu inseamna ca te ia pe scena. Si daca u o cunosti pe ea eu il cunosc pe justin bieber si pe Bruno Mars. Hai mai terminati cu prostiile

| DaKsTIpOnTUtRaGeJoInTu a răspuns:

Woowww daca tu te duci la concertu lu myley eu ma marit cu justin bieber:)):D

| doglover a răspuns:

Aoleuuuuuuuuuuuuuuu vise vise si iar vise hai te rog nu te duci...ca sa nchieiem...

| Celiinaa explică:

Va rog frumos spuneti-mi

Întrebări similare