Şi eu mă numesc Andreea.
Deea nu este o poreclă. Porecle sunt Activa, Smiley... Deea este un derivat de la numele tău. Am observat la mulţi greşeala asta. Dar nu-i nimic, din greşeli înveţi.
Deci, derivate ar fi: Andotsza, Adutsza, Andrusk, Andra, Andru, Andy, Andruşca.
Pai si pe mine ma cheama Andreea si prietenii imi zic Deiiu.
Asa s-a format:Andreea->Andreutza->Deutza->Deiiu'.
Mie imi place
Andeyutza, dedeutzic, andede, andyna, dydyna, ande, dydeea, andye, dyutza, anduk, andryde, didutz, didulika, andelika, deeanda, andryna, andeutz, Deuk, andadee, andody, dydyandy, andyan, deyu, andyk, andutzicu si cam atat
Porecle pentru Andreea: Andreutza, Andree, Andry, Andru, Andutza, Andrutza, Andrushca-ratzushca, Deea, Deutza, Deedee, Dede, Didii, Andra, Ade...
Din cate stiam eu, poreclele nu ti le alegi tu, ci, de regula, prietenii.Ar fi chiar aiurea sa te duci la prietena ta si sa-i spui:"De azi inainte sa ma strigi Chifteluta"(era un exemplu). Dar ma rog... ce zici totusi de "Deutzzyka"?
Deea nu este o poreclă. Este un diminutiv. Porecla este un nume dat în baza unor caracteristici ale tale. Nu putem noi să te poreclim, pentru că nu te cunoaştem destul de bine.
Va multumes tuturor pentru raspunsuri...as fi vrut sa dau mai multe pentru ca toti ati dat raspunsuri bune...multumesc inca o data>:d