| dorinta22 a întrebat:

Buna tpu...as vrea si eu sa imi iau o pereche de blugi, problema este ca nu stiu de care deoarece eu sunt cam slabuta si nu prea am fund. Vreau si eu niste sfaturi. funda

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Jeansii evazati arata bine DOAR pe fetele slabe. poarta-i cu incredere.Jeansii cu talie inalta se poarta de mult timp si se vor purta in continuare-alungesc piciorul si sunt foarte hot.
daca nu ai fund alege jeansi cu buzunare si cusaturi-dau o iluzie optica si il fac sa para mai mare.de asemenea trebuie sa ii alegi in nuante deschise. poarta jeansi skinny, evazati, boyfriend, drepti-orice arata bine pe o fata slaba
Si eu sunt slaba si crede-ma stiu ce ne avantajeaza.Nu mai asculta de unele care habar nu au...si care te sfatuiesc sa alegi jeansi cu talie joasa(total invechiti.)

4 răspunsuri:
| CHOIHYOMI a răspuns:

Si eu am aceeasi problema. eu, personal, cand imi aleg o pereche de blugi, am grija sa fie ori pana ori drepti. niciodata evazati! si in nici un caz cu talia inalta, ca acum 20 de ani. acum, nu stiu, depinde de tine ce si cum iti placebig grin.

| loveandlove a răspuns:

Cei mai potriviţi ar fi blugii skinny, sau cei drepti ( foarte putin evazati jos ).

Îţi recomand să cauti la Kenvelo sau la Zara, acolo sunt cei mai draguti, de calitate si sigur vei găsi un model potrivitwinking :*

| denideni2000 a răspuns:

bucura-te eu am fund si nu-s slabuta deloc, e enervant! Eu iti recomand o pereche de blugi cu talie joasa dar ca sa le dai un pic de stralucire punele o curea.