| LiimeXdx a întrebat:

As vreau niste idei de imbracaminte, ies cu prietenii la o plimbare [2 baieti si 2 fete] si nu stiu cum sa ma imbrac.Am parul saten si ochii albastri.Tenul meu e deschis.
Deci... idei?

13 răspunsuri:
| Dєєa a răspuns:

O rochie verde si cu papuci nude de vara.
Ti-am dat o idee.
FUNDA? >big grin

| LiimeXdx explică (pentru Dєєa):

Mai astept raspunsuri happy Dar sa stii ca imi place ideea+ am cele enumerate de mai sus happy

| mihaelaalol a răspuns:

-rochie scurta cu flori(culori deschise) si cu sandale sua pantofi cu diferite teme florale
-tricou/maieu cu o fusta scurta si mai adaugi accesorii
-pantaloni pana la genunchi sau scurti cu un tricou sau maieu mai decoltat si de asemenea sandale sau opinci.
sper ca te-am ajutat
funda?!

| LiimeXdx explică:

P.S=Am multe mult multe multe haine dar nu stiu ce sa aleg.Deci fiecare idee este bine venita!

| Iku a răspuns:

Buuuna!
-O fusta si un tricou (culori asemanatoare ) cu niste pantofi fara toc.
-Pantofi toc si o richie potrivita (culori deschise)

Pentru tenul tau as recomanda:
-culori cat mai inchise/deschise (inchise = pentru ochi tai ) (orice cul. deschisa)
CULORI pentru imbracaminte:
-special pentru tine : culorile : negru, albastru si brun
-roz, s-ar potrivi
-Mov, verde : perfecte

TIP de imbracaminte:
- Fuste / rochii
-Pe canicula asta NU AS RECOMANDA pantaloni lungi.
- Pantofi cat mai deschisi, si sa nu iti inchida piciorul ( o sa-ti fie cald si n-o sa te simti bine )

Cam atat de la mine. SPer ca te-am ajutat!

| LiimeXdx explică (pentru Iku):

Uau,multumesc cate idei minunate! Da este destul de cald...si imi place enorm de mult ultima idee, cea cu pantofii pentru ca chiar ai dreptate! happy Ai merita o funda dar mai astept raspunsuri totusi :*

| Iku a răspuns (pentru LiimeXdx):

Cu placere big grin :*.
Nu am lipsa de idei niciodata, asa ca daca mai ai nevoie vreodata, sa ma anunti.happy

| Madelinee a răspuns:

O rochie mai vaporoasa cu niste sandale sau balerini. Sau o fusta + un tricou sau maieu si cu cizme de vara. Si parul lasa-l pe spate sau daca nu prindel in coc si lasa cateva suvite rebele ( daca ai parul in scari ). Ori pantaloni scurti + o bluza subtire.
Si nu uita de accesorii tongue

Sper ca te-am ajutat. Pace :*

| LiimeXdx explică (pentru Madelinee):

Pana acum tu si Iku m-ati ajutat cel mai mult! Imi place ideea cu parul!

| Madelinee a răspuns (pentru LiimeXdx):

A da și dacă ai haine verzi pal poartăle se poartă foarte mult anul acesta. Și turcoaz. Dacă nu, fați unghiile așa și desenează o lăbuță pe ele. Va fi piesa de rezistentă. :3

Sper că te-am ajutat. Pace:*

| LiimeXdx explică (pentru Madelinee):

Da am multe haine verzi! Nu stiu cui sa-i dau funda...

| Madelinee a răspuns (pentru LiimeXdx):

Păi aceluia care ți-a plăcut cel mai mult. Sau ți-a fost cel mai de folos.
:3

| Madelinee a răspuns:

Ai uitat să dai fundă rolling on the floor