| 2nEe1 a întrebat:

Buna TPU ..asa vrea sa ma vopsesc dar nu stiu cum si la intrebarea asta as avea nevoie de o parere mai experimentata.Va puteti orienta de la poza de profil ...cum mi.ar sta mai bine mai roscat, mai saten deschis sau mai brunet inchis ...In poza sunt un pic mai alba dar acum am fost la mare si nu e mare diferenta sunt doar un pic mai creolina. Astept pareri big grin

Răspuns Câştigător
| QuiPp a răspuns:

Daca nu te-ai mai vopsit pana acum, iti recomand sa folosesti Henna(vopsea naturala), este dintr-o planta si nici nu-ti afecteaza parul, din potriva.Ti-ar sta mai bine cu un saten deschis, mai ales daca te-ai mai si bronzat big grin. Sper ca te-am ajutat.

14 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

Esti taranca? O.o

| 2nEe1 explică (pentru Mwha):

Nu...Poate oi fi uh si nu stiu cum sa imi spui :* laughing

| 2nEe1 explică (pentru 2nEe1):

Nu sti * sorry

| Mwha a răspuns (pentru 2nEe1):

Pff, la cum vorbesti cu,, oi fi " si cu,, uh " n-as prea crede d-_-b

Nu prea imi pasa parerea ta. Ceao si bafta in continuare

| BirdyL a răspuns (pentru Mwha):

"oi fi" nu e neaparat vorba de tarani..parerea mea

| Mwha a răspuns (pentru BirdyL):

Am intrebat-o daca e taranca pentru ca am vazut ca poza e facuta la tara ( in fata unui gard ), whatever...

Poi si asta inseamna ca esti taran?

| Mwha a răspuns (pentru 2nEe1):

Da. big grin

Esti praf straight face ..M.ai documenteaza despre tot laughing inainte sa mai arunci cu comentarii aiurea draga.winking

| mihaelaalol a răspuns:

Parerea mea:mai saten deschisbig grin

| allemyl a răspuns:

Incearca sa-ti editezi parul prin TAAZ in diferite culori si vezi care iti place mai mult. http://www.taaz.com/

| Iulia100rock4ever a răspuns:

Saten deschis ti se potriveste

| BirdyL a răspuns:

Poti incerca ori ceva de genul https://www.google.ro/......ps?/search ori un saten mai deschis. Pai ori te duci la un salon, ori iti iei o cutie de vopsea si ai instructiuni pe spate :D Succes!