anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am mancat la ora 11 cateva bucatele dintr-un covrig, apoi am mancat o felie mica de paine neagra cu fasole verde (nu am terminat fasolea, am mancat decat jumatate din cat era in farfurie pentru. ca ma fortase mama) dupa o inghetata de 85-86 calorii. Credeti ca este mult? *Fara jigniri*

6 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Nu este mult, este foarte bine! Incearca sa adaugi in dieta ta zilnica si niste fructe!
Sper ca te-am ajutat!

| Libelle a răspuns:

E prea putin!

Asta e infometare. Nu ai mancat nici 200 kcal. Cand vrei sa slabesti asta e ideea, da, sa nu mai bagi calorii in tine, nu mai mult de 1400-1500. dar ceea ce mananci trebuie sa contina si proteine, si lipide si glucide pentru ca corpul tau are de toate nevoie.

Sunt n diete pe net. Dukan, Rina, disociata, Montignac. Degeaba le tii, sunt inselatoare, ca nu pierzi numai din grasime ci si din masa musculara. dieta e abatere de la un mod sanatos de a manca.
Trebuie sa inveti ce face si ce nu face bine corpului tau. Sa schimbi stilu` de viata, nu sa nu mai mananci. Sa faci sport, sa te simti bine, sa iti faci o imagine despre cum vrei sa fii peste sa zicem 3 luni, apoi 6 samd.
Fara sport nu slabesti. Te slabesti. Cauta pe net, gasesti foarte multe materiale si cele mai bune sunt in engleza, scrise de antrenori de fitness din afara.

http://calorii.oneden.com/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine sa consumi atat de putine calorii, pentru a slabi, ai nevoie totusi de un anumit aport caloric, risti sa te ingrasi mai rau decat, inainte daca mananci ceva mai mult

| Aimèeeee a răspuns:

Nu este mult.

| BombonikThaa a răspuns:

Nu este nimic gresit in ce ai mancat.Consuma lichide multe ca sa te hidratezi consuma fructe si legume nu te abtine in calea glucidelor. pupici:*

| crazypretty a răspuns:

Tu nu cumva ai scris si ieri sau alaltaieri ceva gen am mancat jumatate de gogoasa...Tu ai o problema serioasa pentru ca tu singura ai spus ca esti anorexica daca esti acea persoana in primul rand este putin si am citit despre simptomele anorexiei :infometare izolare sociala te privesti des in oglinda si nu iti place ce vezi porti haine largi pentru a ascunde sunci imaginare o teama excesiva de ingrasare. Daca te regasesti aici sfatul meu este sa consulti un psiholog pentru ca urmatoarele simptome care isi fac aparitia sunt dereglarile menstruale unghiile casante lesinurile si atunci consilierea psihologica va fi doar parte dintr-un proces mai complex de vindecare