Stai linistita! Nu are absolut nimic. Alea sunt rigorile legii. Strabunicii tineau sapunul in pod pana damblageau si nu se strica.
Nu ai ce sa patesti. Zici ca l-ai folosit, ti-a aparut vreo iritatie pe piele sau ceva? Nu cred, ai fi specificat in mod sigur. Asa ca e bun. In plus, sapunul nu este un produs alimentar, mai mult la alea e cu termenul de expirare ca la produsele astea gen sapunuri poate sa expire si de cativa ani ca tot nu se strica.
Eu zic ca sa nu il mai folosesti... poate sa ii daca rau pielii tale... daca vrei poti sa il duci inapoi si daca cei de la farmacie nu ti-l schimba sau iti dau banii inappi suna la Protectia consumatorilor... Sper ca te-am ajutat! Funda?
Problema e ca nu mi-au dat bon fiscal si am avut incredere, fiind o drogherie si cumparand acum ceva vreme un alt sapun, insa acela era bun.Acesta il folosesc pentru fata si nu stiu sigur ce sa fac, sapunul arata in regula.
Poti sa il folosesti fara probleme... eventual cumpara-ti alt sapun pentru fata, pentru ca tenul este mai sensibil de regula, iar sapunul cu termenul de garantie depasit foloseste-l pentru maini si restul corpului.
DaciaRomania întreabă: