| EuNeBuNaTiCaAnDuTzA a întrebat:

Avand in vedere ca tot sunt in voga faimosii Air Max, i am achizitionat de curand de pe net. Problema este ca as vrea cateva idei eventual si poze cu moduri de imbracaminte.
Cu ce as putea sa ii asortez, sa ma imbrac. Precizez ca o sa ii iau si la scoala.
P.S: sunt foarte colorati. Culorile sunt roz,portocaliu, albastru, alb.
Deci cred ca trbuie ceva cat mai simplu. Multumesc.

5 răspunsuri:
| kittykatty20 a răspuns:

Nu ii lua la scoala. aia sunt adidasi pentru alergat, nu fi si tu una dintre miile de persoane care se dau mari cu adidasii air max. daca vrei sa ii iei la sport, ia-i dar eu sincer nu iti recomand. cum sunt adidasi pentru alergat, eu consider (asa sunt eu mai ciudata) ca ar trebui sa ii iei cand iesi sa alergi, si atunci trebuie sa te imbraci comod. ia-ti eventual o pereche de colanti fara model pana la genunchi si daca tot vrei sa fii sportiva ia-ti o bustiera. eu personal port colanti negri si un maieu lung, pentru ca na, nu imi plac mie colantii, dar sunt cei mai comozi pentru alergat. imbraca-te cu ceva fara model, asta e tot ce iti spun. si te rog, nu ii purta prea des la scoala.

| SPaul203 a răspuns:

Te inteleg perfect(eu am luat new balance da no tot pe acolo ii). Daca esti fata ar merge la niste boyfriend jeans cu un tricou larg sau sweatpants... Chestii simple adidasii sa fie punctul de interes al tinutei. Bafta happy

| EuNeBuNaTiCaAnDuTzA explică:

Nu ii port la scoala ca sa ma dau mare. Nu sunt genul. Dar daca tot dau banii aia pe ei nu as vrea sa ii folosesc la alergat, poate o sa ii iau la alergat doar de 2-3 ori.
Si in plus imi face placere sa ii port oriunde.
Mersi pentru sfat!