| Ririru a întrebat:

Buna TPU :*.
Bun, vreau sa aflu` si eu cum sa ma dau cu tus bine!? Adica abia stiu sa ma dau, cand ma dau ma intind, sau nu ma dau deloc frumos. Vreau sa aflu niste sfaturi, sau chiar cu poze happy.

Răspuns Câştigător
| blackfox a răspuns:

Uite aici un tutorial. Sper sa iti fie de ajutor.Eu inca mai am probleme, nu imi iese niciodata drept:)) si de obicei nu imi tremura mana dar linia de pe ochi spune altceva:)) http://www.youtube.com/watch?v=HZF7FXi8MrE

4 răspunsuri:
| CARMENCITA a răspuns:

Ca sa te poti da cu tus mai usor conteaza foarte mult tusul, de fapt "pensula"de la tus.Iti trebuie un tus cu o "pensula"tare.Ii zic pensula ca nu stiu cum sa-i spun.Nici eu nu reuseam, dar mi-am luat alt tus.Eu imi fac o linie subtire din particele,adica inmoi in tus, sterg putin pensula pe recipient sa nu fie tus mult trasez o parte din linie si tot asa, adica nu fac linia dintr-o data ca-mi tremura mana sau nu-mi iese.Ma fac cu tusul cum ma fac cu creionul dermatograf doar ca e mai frumos cu tus si iese linia mai subtire.Se intinde tusul ori ca nu e bun ori nu e buna pensula ori pui prea mult tus pe pensula.Succes!

| gabrielutzu a răspuns:

Vrei sa te dai cu cerneala de stilou? Succes atunci.

| madalinacr a răspuns:

Deci.tragi ochiul spre urechi dar drept sa fie intins! si il tii intre deschis...ca sa vezi cum o trasezi! cel putin.eu asa fac cu creionul.si imi iese linie dreapta doar ca e ascutit fooarte binehappy! multa bafta!happy