Uite aici un tutorial. Sper sa iti fie de ajutor.Eu inca mai am probleme, nu imi iese niciodata drept:)) si de obicei nu imi tremura mana dar linia de pe ochi spune altceva:)) http://www.youtube.com/watch?v=HZF7FXi8MrE
Ca sa te poti da cu tus mai usor conteaza foarte mult tusul, de fapt "pensula"de la tus.Iti trebuie un tus cu o "pensula"tare.Ii zic pensula ca nu stiu cum sa-i spun.Nici eu nu reuseam, dar mi-am luat alt tus.Eu imi fac o linie subtire din particele,adica inmoi in tus, sterg putin pensula pe recipient sa nu fie tus mult trasez o parte din linie si tot asa, adica nu fac linia dintr-o data ca-mi tremura mana sau nu-mi iese.Ma fac cu tusul cum ma fac cu creionul dermatograf doar ca e mai frumos cu tus si iese linia mai subtire.Se intinde tusul ori ca nu e bun ori nu e buna pensula ori pui prea mult tus pe pensula.Succes!
Deci.tragi ochiul spre urechi dar drept sa fie intins! si il tii intre deschis...ca sa vezi cum o trasezi! cel putin.eu asa fac cu creionul.si imi iese linie dreapta doar ca e ascutit fooarte bine! multa bafta!
DaciaRomania întreabă: