Consultă mai întâi un dermatolog, pentru că poate fi vorba și despre o ciupercă (deși puțin probabil).
Iar ca să nu ți se mai îngălbenească unghiile de la ojă, cumpără-ți un lac de protecție. Este transparent, revitalizant și se aplică înainte de stratul de ojă colorată.
În acest fel unghiile nu-și schimbă culoarea și se întăresc.
Ha, ha, ha. N-am stiut ca daca fumezi cu mana se ingalbenesc unghiile de la picioare! Eu am fumat 30 si ceva de ani si unghiile la picioare mi-au fost tot albe. Si fumam circa doua pachete si jumatate pe zi. Oauuuuuuuuuu! Asa ceva!?
Nu prea le am cu fumatul drr stiam ca ti se ingalbenesc unghiile.Si raspunsul tau e nefolositor..nu m-ai ajutat cu nimic, frate poti sa ti pentru tine, rasul asta prostesc..eu am cerut ajutor nu glume pe seama mea.
E! E chestie de logica. Si ar fi de ras daca n-ar fi de plans! Cum sa se ingalbeneasca unghiile de la picioare?! :-o
Eu am pus o simpla intrebare si vad ca tu dezvolti subiectul Daca erai asa destept precum presupui terminai, dar vad ca tot continui, eu ti-am explicat ca n-am stiut dar tu tot pe a ta o ti..ma rog, o zi buna.
Inseamna ca nici tu nu esti asa desteapta ca n-ai terminat! "O ti" tot pe a ta. Roaga-te pentru o zi buna.
anonim_4396 întreabă: