Asa am patit si eu acum 3 ani...iti tunzi varfurile si incepi sa folosesti masca de par preparata de tine acasa. Ulei de ricin,ulei de masline,zeama de lamaie, vitamina A uleioasa si miere (sa ai grija, uleiul de ricin, uleiul de masline si mierea trebuiesc incalzite inainte de prepararea mastii) Cred ca o data pe spatamana e suficient sa aplici masca asta, cam 30 min sa stai cu ea Cheers
Pai cam cat de mult ulei sa folosesc? dar zeama de lamaie?
Eu folosesc jumatate de lamaie stoarsa, spun ca e suficient
Nu trebuie sa folosesti numai produse pentru varfuri despicate...parul tau e subtiat si ars de la folosirea excesiva a placii si ii trebuie tratamente serioase care sa il repare si sa il fortifice, dar si pentru regenerare.Cumpara-ti ulei de masline, de ricin, de argan etc. si fa-ti multe masti(dar nu iti dai, o tii 5 min si gata, stai cu tratamentele alea in cap mai multe ore invelind parul intr-o folie de plasic pentru rezultate optime). Cumpara-ti si tratamente din comert(eu folosesc masca midollo cu placenta, e foarte buna, eu am parul vopsit si folosesc placa des si imi face bine, e si foarte ieftina...sau vezi si tu ce tratamente iti prind mai bine.Parul uscat are nevoie de hidratare.Gandeste-te ca singurul lucru viu din el e radacina, iar de restul trebuie sa ai mare grija si sa nu-l mai terorizezi asa cu placa.Cauta-ti un spray de protectie bun si foloseste si ser pentru varfuri.
Singura solutie ar fi sa il lasi sa creasca pana cand se va regenera...
Pai eu sunt la coafor stilist si iti recomand ulei de ricin si ulei de masline. fate cu ulei de ricin la radacina pentru regenerare si cu ulei de masline la varfuri (iti intareste firul de par) incearca tratamentul asta cam de 3 ori pe luna.o sa se vada efectul. uleiul de ricin il gasesti in farmacie cu vreo 3 lei..ai grija sa fie parul curat.si sa stai vreo 30 de minute cu uleiurile in par..si apoi sa te speli bine..bafta!