Nu ştiu ce vă tot plângeţi toate că vreţi să slăbiţi şi nu reuşiţi. Vă spun eu, vă e lene! Aşteptaţi să vă dăm noi diete şi o grămadă de exerciţii pe care le faceţi 2 zile şi vă opriţi că faceţi febră.
Eu am slăbit în două săptămâni aproximativ 4 kg, dar n-a fost nimic intenţionat. Pur şi simplu am avut o perioadă în care aveam chef să mănânc multe fructe şi să beau apă. Am renunţat la dulciuri în perioada aia că pur şi simplu n-aveam poftă, bine, gustam, dar atât. Mâncam în mod normal, doar că adăugam şi fructe. Multe fructe. În momentul în care am văzut că am slăbit m-am pus pe îngrăşat
Am 1, 71 şi 53 kg, mi se pare foarte ok şi n-am nevoie să mă îngraş sau să slăbesc. Bine, m-a ajutat mult şi basket-ul (fac de câţiva ani, destul de intens)
Buna!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU RASPUNSUL TAU si am sa incerca sa ma las de aceste obiceiuri asa de rele mai putin cu bauturile acidulate ca nu le mai beau de vreo 6 luni mersi din nou
Deci renunti la dulciuri si sucuri, numai mananci dupa ora 7 si daca ai auzit de kangoo jumps.e perfect. apoi iti poti lua un antrenor personal costa ceva dar te va ajuta.
anonim_4396 întreabă: