anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, TPU! Când aveam 11-12 ani aveam prostul obicei de a mă pensa singură și m-am pensat prea subțire și o sprânceană prea scurtă. Acum am 13ani si am folosit ulei de ricin unan și a funcționat dar tot am o sprânceană prea scurtă! Ce să fac să imi crească sprânceana cea scurtă?
Dau funda

4 răspunsuri:
| Victoria18 a răspuns:

Nu ai ce face...din nefericire. Inseamna ca unde e scurta, tu nu mai ai radacina in piele daca nici pana acum nu a crescut! In cateva saptamani trebuia sa creasca atata timp e deja un termen prea lung.

| Stef45 a răspuns:

Mergi la un salon/la cineva care stie sa iti dea o forma la sprancene. Daca stie ce face, o sa te penseze astfel inca sa fie la fel fara sa fie nevoie de altceva.

| Adry05 a răspuns:

Poate creste cu timpul, n-o mai pensa tu si du-te la salon sa-ti dea o forma calumea

| LOLtoU a răspuns:

Si eu am facut acelasi lucru si au trecut cativa ani de atunci, in ultimul timp a inceput sa creasca. Du-te la o singura cosmeticiana in care sa te increzi si nu te mai atinge de ele pana ajungi din nou la ea. Nu schimba persoana care te penseaza, si nici tu nu te pensa singura. continua cu uleiul de ricin si daca nu esti multumita de cum arata pe parcursul tratamentului, deseneaz-o finut sa umpli zonele cu probleme