Bianca este mai frumoasa. Dar sa iti spun sincer ca fara machiaj nu ar mai arata niciuna atat de bine.In ziua de azi poti sa arati bine daca iti dai cu un kg de fond de ten, mascara, si 10 dermatografe.Frumusetea o admir la o fata naturala.Desi dintre cele doua Simona mi se pare cam falsa.Parerea mea
Sa fim seriosi, amandoua sunt niste pitipoance rasfatate.
Daca s-ar demachia, ai putea spune ca sunt niste hidoase, cum se spune, nu poti face diferenta in materie de frumusete intre 2 femei urate.
Bianca e mai frumoasa, cu machiaj sau nu. mi se pare mai frumoasa.
Sunt ambele de-o prostie şi-o artificialitate fizică şi nu numai grosolane. Daca stau să mă gândesc nici numele tău nu e mai breaz.
Daca vrei sa iti pui capat zilelor, cauta pe net o poza cu Bianca sau cu Simona nemachiate, si sigur vei face stop cardiac, niciuna nu este mai frumoasa, doar fardurile le fac asa...
Nici una doar fardurile cu tona le face frumoase, doar corp au frumos sa zic asa. prima are buzele prea groase pline, dar are ochi frumusei, cealalta are nas mic butucanat si buze mici rotunde nu stiu cum e prea mult rotund pe o portiune asa de mica deci na ce sa zic frumoase de la farduri cu tona, nu sunt senzationale de nu mai poti dar nu sunt nici urate, na fiecare cu gusturile lui
Mdea.niciuna.daca le-ai vedea nemachiate te-ai speria.numai fardurile le fac mai frumoase. dar parerea mea este ca amandoua sunt niste pitipoance.asa ca nu pot alege
DaciaRomania întreabă: