O fusta si un tricou.Cam asa se imbraca.Mie imi place, e feminina.Da o fuga prin magazine dar mai intai mai cauta poze in care sa se vada hainele.SI sfat: nu incerca sa copii un stil, fii unica! imbraca-te asa cum iti place!
Stiu ca are stilul romantic. Alege un tricou si o fusta coasele impreuna sau cerei mamei tale sa le coasa si pune-i o pamglica si iti iese o rochie.
Pai incearca cu niste haine vechi aproape vechi si incearca sa fii cat mai creativa! asa se procedeaza! (pantaloni cu gauri iei o razatoate si incerc sa razuiesti partea dorita! asa poti sa faci si la tricou sau iei smirghiel si aplici! pe haina dorita! vei iesi fashion)
In Violetta 2 Vio se imbraca altfel in fine unite sfaturi: uitete la poze in care sa se vada si hainele ei, cauta haine mai asemanatoare (nu ai chiar haine sa arate perfect cred) si o panglica sau o esarfa (o poti cumpara nu costa mult) si coase bluza de fusta dupa adauga panglica si obti o rochie violetta.Vio nu poarta nu mai rochi! Asa ca trebuie sa cumperi din aceasta tinuta eu am cumparat si mi- a cam reusit uite sfatul: cumpara o bluza pentru tine destul de larga (la maneci, corp, ect.) si trageo pe umar (ca sa fie gol) (poate gasesti sa se lege jos) cumpara si niste pantaloni scurti destul de stramti si ai o tinuta! Succes! Funda?
Violetta se imbraca cu haine colorate si care ne fac mereu sa zambim! Isi asorteaza mereu hainele cu coafura si cu mai multe bratari si lantisoare!
Intra pe ...besc-mult!
De acolo vei putea sa te inspiri!
Adauga rochiilor funde, culoare si croieli interesanta, fustelor unpic de dantela sau cateva modele florale si bluzelor cusaturi "cute"!
Pai eu deja am facut-o! Deci i-a o fusta mai veche sau niste pantaloni si combinale cu o bluza pune o curea sau o panglica cum isi pune Violetta fi si tu cat mai creativa si o sa-ti iasa de fapt mie deja chiar mi-a iesit! Bafta!
Se imbraca cat mai elegant posibil si este mereu atenta la cum se macheza.Iti poti lua o fusta mai veche (nu foarte) si ii poti adauga un tricou cat mai vesel.
AlexandraAly123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: