Bună.
În primul rând trebuie să te tunzi, este cel mai sănătos pentru păr îndepărtând tot ce este deteriorat!
În al doilea rând poți adăuga un gălbenuș și faci o mască pe care o aplici prin masajul scalpului (pielea capului) și pe lungimea firelor de păr.
După 30-60 de minute te speli cu un șampon vitaminizant și un balsam hrănitor (cel cu gâu este bun, gama Farmec).
Renunță de asemenea la placă, mai poți folosi și șampon pentru păr drept/disciplinat după ce ai remediat problema părului degradat!
Pa, pa.
Aplici pur şi simplu uleiul pe păr, îl laşi cel putin o oră, te clăteşti şi te speli normal.
Înainte de spălarea cu şampon o să fie f f unsuros, eu una m`am speriat, dar după aceea e foarte strălucitor şi plin de viaţă.
Pentru păr deteriorat mai bun este uleiul de ricin, dar e bun şi cel de măsline. Poţi să adaugi şi 2 gălbenuşuri de ou.
Aplici pa par o mascuta foarte subtire de ulei de masline si stai asa cam 5 -6 minute si apoi te clatesti cu apa si il scurgi putin. Apoi il dai cu sampon mult si il clatesti foarte foarte bine. Daca s-a dus de pe par "grasimea uleiului" atunci nu mai este necesar sa mai repeti inca odata faza de mai sus, iti pui un prosopel in cap il lasi cam 10 minute apoi te stergi bine sa nu mai ramana "sebum" in par. Daca nu s-a dus de la prima spalare mai repeta faza de mai sus inca odata.Fa asta cam de 1-2 ori pe saptamana.Cum iti permite timpul. fundita?:o) Sper ca te-am ajutat.
Da! iti aplici uleiul de masline de par inainte de spalare parului astepti30 de min. si dupa acea clatesti cu apa din abundenta. Antentie!~ inainte de samponare! nu dupa!
Nu cred ca te ajuta dar te- ai mai putea da cu petrol ininte de samponare astepti 30 de min si apoi clatesti fff bine! sau mai poti face un amestec de petrol doua galbenusuri de ou siulei de ricun lasa cam 30 de min si dupa aceea clatesti cu apa din abundenta si samponezi... fundita pls
lory14 întreabă:
DaciaRomania întreabă: