| SaRiNoOtZa a întrebat:

Care vopsea de par este mai buna dintre:SYOSS si Garnier?

Răspuns Câştigător
| BlackTear a răspuns:

Eu iti spun din proprie experienta ca Garnier e cea mai buna!
M-am vopsit asta vara si nici pana acum nu mi s-a dus culoarea.
Iar, cat despre textura parului, nu s-a degradat e in perfecta stare.happy
Iti recomand Garnier cu toata increderea.
Pa, pa.

19 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La fiecare persoană vopseaua prinde diferit.
Eu aș opta spre Garnier.
Pa, pa.

| Crs a răspuns:

Syoss, eu sunt vopsita cu Syoss si sunt foarte multumita, mai multumita decat cu l`oreal

| T30D0RA a răspuns:

Ambele sunt la fel de bune. happy

| pwp a răspuns:

Eu stiu ca garnier happy

| Britney13 a răspuns:

Syoss, crede-ma o prietena de-a mea a facut bube prin tot capul de la porcaria aia!

| Anda1197 a răspuns:

Syoss...iti recomand.

| micurutza2005 a răspuns:

Eu nu pot folosi nici o vopsea de la alte firme pentru ca imi descuameaza pielea de pe cap si ma irita asa ca nu stiu cum e syoss ca nu indraznesc sa incerc, dar garnier e singura care o suport foarte bine nuanta tine mult si se decoloreaza treptat nici nu se vede ca e diferenta prea mare daca e mai aproape de nuanta naturala a parului tau, protejeaza parul nu se distruge, eu ma fac demult cu garnier si sunt foarte multumita nu ma tenteaza alta marca sunt doar putin nemultumita ca nu are mai multe nuante ca si alte marci dar in rest e buna. nu poti sa stii la care faci alergie dintre oricare marca si depinde de structura parului si toate si de cate ori te speli pe cap ca daca te speli des orice marca ai pune tot se decoloreaza mai repede decat la cele care nu se spala zilnic pe cap.eu la garnier nu fac nici o alergie cum patesc cu altele, deci garnierhappy

| InoKo a răspuns:

Syoss.Garantez!

| Funditsa a răspuns:

SYOSS e cea mai buna

| LolaXLillyNuSpuneNimik a răspuns:

Garnier

| Do_3377 a răspuns:

Syoss! am o prietena si e foarte multumita!

| Vampiregirl_7516 a răspuns:

Eu cred ca syoss find ca prietena mea a incercat si i-a iesit o culoare ata de faina :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

syoss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Garnier, pentru ca iti iese o culoare apropiata celei de pe cutie. M-am vopsit cu Syoss si din nuanta saten inchis am ajuns bruneta, culoarea parului meu fiind o nuanta de saten deschis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... daca vrei un sfat de la cineva care le-a incercat pe aman2 foloseste Syoss pentru ca Intr-adevar cu ganier iti iese culoarea apropiata celei de pe cutie dar iti iese si la spalat iar cu Syoss nu se intampla acest lucru... Dar fiecare par este unic si vopseaua prinde in feluri diferite la par diferit

| pissy_3104 a răspuns:

Syosss rolling on the floor

| DenisSa_6267 a răspuns:

Syoss.

| AveeSuperstar a răspuns:

Garnier.Syoss.e doar o minciuna.Nici macar nu este un produs profesional, asa cum se spune.

| alexandra_8702 a răspuns:

Sunt putin confuza, scrie ca la vopseaua syoss nu o poti folosi daca ai fost vopsita inainte cu henna(in cazul meu) sau coloranti metalici.Care ar fi problema? Nu prinde sau ce se intampla? A fost cineva in situatia asta:-sbig grin

Întrebări similare