| LarisaaAndreeaa a întrebat:

Ce anume poate cauza caderea parului? Am aproape 17 ani și de ceva timp îmi cade parul îngrozitor. Am început sa folosesc tratament de la Nioxin. Nu folosesc placa, ondulator sau altfel de produse dăunătoare iar de vopsit am facut-o o data acum 7 luni. Sa îmi fac niște analize? Sau doar se regenerează?

5 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Si mie imi cade si mi-am facut si analize si nu am nimic.Ar fi bine, poate tu ai ceva lipsa in organism. Uite, eu acum am o crema de la vivanatura si parca e putin mai bine.Dar am incercat multe sampoane, masti si pastile fara vreun rezultat.

| Eastwood a răspuns:

Gelul, fixativul cauzeaza caderea parului!

| Azazea a răspuns:

Din cate stiu eu iarna cade parul mult mai mult decat vara. cel putin in cazul meu asa e in fiecare an. nici o problema serioasa, nu ar trebui sa iti faci griji.

| dianabaumli a răspuns:

Eu am citit acest articol si mi-a oferit multe informatii utile.

http://trenda.ro/frumusete/tratament-impotriva-caderii-parului/

| LauraHM a răspuns:

In primul rand e normal sa cada parul dar daca cade in exces e posibil sa ai ceva lipsa de vitamine, sau poate ai un par subtire nu foarte sanatos, sau pur si simplu parul trece printr-o faza nasoala. Tratamentul de la nioxin e foarte bun, am folosit si eu si nr 4( care este special pentru caderea parului) si nr 3. Iti recomand sa folosesti mai departe nioxin si sa incerci si niste masti naturale pe care le poti face tu. Poti cauta pe google masti pentru caderea parului si o sa gasesti o multime.