| Eloise555 a întrebat:

Ce credeti despre operatia de schimbare a culorii ochilor din caprui in albastru am citit intr-un articol despre aceasta interventie prin intermediul unui laser care dizolva pigmentul brun din iris numit melanina.Am inteles ca cica toti oamenii au ochii albastrii de fapt vinovata pentru ochi caprui daca pot sa zic asa este melanina care se instaleaza pe irirs ciudata nu?! Interventia costa in jur de 5000 de dolari si dureaza vreo 10 -15 sec la fiecare ochi si in 3 sap pigmentul brun dispare aici este site-ul cu clinica respectiva http://www.stromamedical.com/page/physician-info iar aici articolul http://www.descopera.ro/......ilor-video Ce parere aveti? Ati avea curaj sa incercati asa ceva? Ce riscuri credeti ca presupune o astfel de operatie? dau Funda :*

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GeooGeorgianaBotea1996 a răspuns:

Nu as avea curaj fiindca mie mi-e frica de orice operatie

| p3dro5 a răspuns:

Eu zic sa stai cuminte, ca nu stii ce repercursiuni va avea aceasta operatie, plus ca costa enorm.nu tie bine ca vezi normal?

| Agnesia a răspuns:

Daca vrei sa stii parerea mea, eu nu sunt de acord cu aceasta afirmatie. Mai bine zis mie nu mi-ar placea.Nu vreau deloc sa te jignez. In orice caz este alegerea ta. Spre ex. eu tot am ochi caprui, si ma mindresc cu asta, fiindca 70% din oameni pe pamant au aceasta culoare la ochi. Cu siguranta ti-ar sta si culoarea albastra. Nu poti fi sigura ca este fara pericol aceasta operatie. Chiar daca undeva scrie ca se va indeplini cu cele mai bune instrumente. Cine stie ce se va intampla in viitor. Cine stie cum vor deveni ochii tai. Cred ca am preamarit cu asta, dar oricum. Parerea mea tu ai citit-o. Crede-ma, nu am vrut sa te supar cu nimic. Iti doresc sa alegi ceea ce trebuie...

| Eloise555 explică (pentru Agnesia):

Da nu am zis ca vreau sa-mi fac aceasta interventie si nu m-ai jignit cu nimic stai linistita si da ai dreptate nu se stie ce se poate intampla peste ani plus ca procedura e in stadiu de testare :* voiam doar sa stiu cum percep si ceilalti ideea asta