| SweetGirl1303 a întrebat:

Ce folositi pentru par sa il aveti stralucitor, sanatos? Eu nu stiu ce produse si uleiuri sa mai fosesc. Am avut parul acum 2 ani aproape de fund ca sa zic asa

6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ulei de ricin, loțiune de la Gerovital cu petroleum, șampon Favisan pentru creșterea parului, șampon de cal. Cam astea sunt produsele pentru creștere care fac ceva, după părerea mea.
Iar pentru hidratare, ulei de cocos.
Dar nu te aștepta sa îți crească cine știe ce, nu poți grăbi decât cu maxim 1 cm pe luna pentru ca nu e exista nicăieri in lumea asta un produs minune.

| SweetGirl1303 explică:

Dupa ce l-am tuns scurt pana la umar nu a mai crescut. Deci ce sa-i fac sa creasca? Vreau sa arate sanatos si stralucitor. Stiti retete care le pot face acasa sau niste produse bune sa folosesc? Tin sa anunt ca am si putina matreata care o urasc. Dar vreau sa mi creasca mai repede. Voi ce produse /sampoane/balsamuri/masti/ uleiuri folositi? Dau fundita.
PS. Nu stiu de ce nu s-a postat toata intrebarea.

| TeoOnaca a răspuns (pentru SweetGirl1303):

Eu am folosit Gerovital Petrolul și îmi arata foarte bine, sănătos și strălucitor.

| iamanonima a răspuns:

Masca de la Kallos, șampon Syoss, balsam de la Gerovital (eu folosesc balsamul cu flori de mac), ulei de par Garnier Ultra Doux cu ulei de argan și camelie. Uleiul descâlcește parul, deci reduce căderea lui din timpul pieptănării. Înainte de dus, îl poți aplica pe par pentru a îl hidrata intens. Este foarte bun și pentru protectia impotriva razelor UV. Bafta!

| ChocolateBar a răspuns:

De obicei dupa ce ma spal pe par folosesc un balsam de par sau o masca
Balsamul il am de la Loreal Paris (sunt mai multe tipuri de balsamuri de par de la ei, il alegi in functie de parul tau si gasesti si sampon exact ca balsamul in caz de te intereseaza)
Masca de par o am de la Kallos Cosmetics (varianta de 1kg, nu stiu un pret exact il am de ceva timp)
Incearca sa iti lasi parul cat mai des desprins, asa o sa previ caderea excesiva a parului
Poti folosi uleiuri de par, gasesti uleiuri ok si accesibile de la Dove si Delia
Am vazut ca daca vrei sa iti creasca parul mai repede poti sa folosesti ulei de cocos dar poti sa te uiti pe Youtube la videoclipuri de genul asta ca sa vezi exact ceea ce trebuie sa faci

| Aripruteanu a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema ca tine.Pentru crestere rapida incearca:
1. Ulei de cocos, il gasesti in Kaufland sau Lidl(nu mai stiu care din ele), la temperatura camerei e solid ca un unt, si trebuie sa-l topesti in cuptorul cu microunde ca sa se faca luchid si sa il aplici pe par usor. Poti sta cu el peste noapte, sau doar cateva ore dar eu iti recomand cel putin 3, si cand stai, leaga-ti o punga pe cap ca sa nu murdaresti sau sa racesti fiindca tine caldura inauntru.Tot Youtoube-ul e plin despre uleiul de cocos pentru cresterea rapida a parului.
2.Ia-ti masti de par, sampoane si balsamuri cu vitamine si hidratante, iti vor face parul super moale pe langa ca ti-l cresc.Eu iti recomand masca cu multivitamine de la Gerovital, sampoane si balsamuri Garnier ultra doux, Dove regenerate nourishment, Elseve extreme repair, sau Elseve total repair, Elseve ulei extraordinar, etc...
3.Maseaza-ti scalpul cel putin 3 minute in fiecare zi, 1 minut stand normal si 2 stand cu capul in jos, se numeste "The inversion method" poti sa cauti pe Youtube, cica da rezultate extraordinare, dar sa stii ca mie mi-a picat foarte mult par cand am facut-o si cu capul in jos, deci poate vrei sa incerci doar stand normal.
4. Poti lua suplimente alimentare, ca de exemplu biotina(component al parului) sau vitamina C si orice mai vrei tu.
5.Sa te speli pe cap mai des, fiindca apa face parul sa creasca, poti si cand faci baie si iti uzi parul.
6.Iti poti lua un spray special pentru cresterea rapida a parului, eu il stiu pe cel de la Kerastase, e putin mai scump, dar Kerastase e firma buna deci ai sanse mari sa mearga.
Si pentru stralucire:1.Ia-ti Elseve cristal-gloss, sau Elseve Nutri-gloss(sampon, balsam si spray), si Syoss are o gama pentru stralucire, si exista spray-uri pentru stralucire mai scumpe dar iti straluceste de zici ca-i sticla, deci merita, este la Londa(45 de lei parca) si mai sunt si alte firme, poti cauta pe diferite site-uri de ex aici:https://www.beautyvogue.ro/......u-par.html nu uita ca parul creste de la radacini, daca il tunzi nu te ajuta.
Si pentru matreata poti folosi "Head and shoulders", te poti spala cu mai multe sampoane si balsamuri, nu e o problema.Chiar sper ca te-am ajutat.