Pai.blugii taiati,hanaorace nergre sau rosii,blugii negri-rosii-verzi-mov eu am pe toate culorile,culorile toamnei,maro,negru, rosu-visiniu, galben-inchis,
Iti spun sincera ca anul acesta din propria experienta am auzit ca va fi o manie foarte mare pentru esarfe daca chiar vrei sa comanzi una Walamrt.com acolo gasesti modele de blubi de toate daca cauti si tocmai ce se poarta anul acesta. Funaa?
Buna! Ai putea sa porti niste blugi gri - albastri - negri poti sa-i si tai, iar ca accesoriu in loc de curea poti pune o esarfa chic si sa o legi intr-o parte, o bluza alba si pestea un trico in bretele de orice culoare doresti cu o esarfa cu clopotei( am una cumparata de la un magazin numit Angel) sau cu un colier si o bratara din argint o boneta (gen cele de la Paris cum ii poarta ei), sau o vestuta din aia pana la mijloc si asta e tot
Sper ca te-am ajutat si sper ca nu te-am suparat adica nu prea stiu gusturile tale eu asa ma-si imbraca
Bafta la asortat! :*
Pai toamna ai putea sa porti o bluzitza neagra cu ceva dragut pe ea, si pe deasupra o vesta alba pate calduroasa cu puf:* si niste blugi stramti gri sau negri, si cismuzitze dinalea lungiacum uh alegi