| Roxx123 a întrebat:

Ce marca de cosmetice va place cel mai mult:
1) Oriflame
2)Avon
3)Lady's

:*:*:*

15 răspunsuri:
| ellasweetlollipop a răspuns:

Mie imi plac cel mai mult produsele Avon pentru ca sunt cat de cat acceptabile la pret si destul de bune. Am fost reprezentant 1 an de zile si cunosc produsele destul de bine. Cele de la Oriflame sunt mai bune (din cate am auzit, nu am prea multe produse de la ei) dar sunt mai scumpe decat cele de la Avon. La Avon daca iti cumperi ceva si nu iti place nu iti pare asa rau pentru ca nu costa foarte mult, dar la Oriflame iti va parea destul de rau, ( ma rog am auzit ca le poti returna, dar zic si eu). Sper ca te-am ajutat!

| Ho1 a răspuns:

3)Lady's,pentru femei adevarate...

| Roxx123 explică (pentru Ho1):

Da,,de ieri sunt reprezentanta si la Lady'shappy dau avon si oriflame le am de mai demult:*

| Krosa a răspuns:

Avon este divin are parfumuri super produsele sunt adevarat folositoare.
La oriflame parfumurile parca sunt la fel
Lasdys nu sunt multe produse chiar bune

| JeSuisElle a răspuns:

Pai sincer mi se par mult mai de calitate produsele de la Oriflame si cu mare placere fac cate o mica comanda cand se iveste ocazia, dar iti recomand si produsele de la Lady`s care in mare parte sunt de calitate si la un pret accesibil, insa cele de la Avon nu mi se par de buna calitate si chiar mi-am luat de multe ori teapa cu ele cu exceptia gloss-urilor, tocmai de asta am renuntat sa comand ceva de la aceasta firma.

| JeSuisElle a răspuns:

''Geniala'' pana in pod, unele produse de la avon chiar iti strica tenul si nu sunt durabile straight face Daca nu erai reprezentant nu ai fii spus asa ceva.

| ellasweetlollipop a răspuns (pentru JeSuisElle):

Sa sti ca toate produsele cosmetice iti strica tenul. Unele mai mult decat altele!

| JeSuisElle a răspuns (pentru ellasweetlollipop):

De exemplu fondul de ten de la Dior sau Max factor nu imi produc cosuri sau bubite in schimb cel de la Avon e de toata rusinea

| Dumitru_Dumi_1996 a răspuns:

Poate o sa ti se para ciudat ca primesti raspuns de la un baiat, dar dupa mine Oriflame-ul e "mai bun", daca pot spune asta.Am facut aceasta afirmatie deoarece chiar eu sunt un reprezentat oriflame, preturile mi se par foarte ok, nu exagereaza ca altii (Avon de ex) si sunt seriosi cand vine vorba de satisfacerea nevoilor clientilor.

| Dumitru_Dumi_1996 a răspuns:

Poate o sa ti se para ciudat ca iti raspunde un baiat la aceasta intrebare, dar recomand Oriflame, au preturi foarte ok, isi respecta clientii si intotdeauna cand e o problema reprezentatii fac tot ce e posibil pentru a satisface nevoile clientilor.

| AnnieG a răspuns:

Avon,pentru ca au o gama mai larga de produse fata de celelate doua.

| bubulina76 a răspuns:

Avon

| IuliiVonnicaa a răspuns:

Oriflame si Avon tongue