Trebuie sa fie neaparat masca? Nu creme, geluri?
Eu masca nu stiu, dar este un pachet interesant (pe care inca nu l-am incercat) dar ei zic ca face minuni este vorba de acest pachet impotriva acneei : http://www.acnecontrol.ro/Produse
Ce am mai incercat si a dat rezultate sunt cremele cu retinoizi, cum era RetinA din pacate a fost scos de pe piata desi era un produs care chiar dadea rezultate.
Pachetul acela pe care ti l-am descris mai sunt costa destul de mult circa +800 de lei dar este complet! Oricum se poate cumpara si pe bucati, adica numai crema tratament, numai sprayul tratament etc
Ce am mai incercat eu si a dat rezultate sunt cremele cu Peroxid de Benzoil dar acestea usuca fata sau daca pui mai mult decat trebuie o ard bine a nu se intelege ca o ard precum la incendiu, doar creeaza microleziuni si ustura.
Cel mai bine daca ai o acnee veche este sa mergi la medic dupoa ureche vei investi mult si de cele mai multe ori degeaba cauzele acneei sunt complexe si multe de la ceva hormonal pana la o bacterie sau un mediu de munca aiurea etc
krkran întreabă:
anonim_4396 întreabă: