| KaterinaPetrova a întrebat:

ce parere aveti despre firma Avon?big grin

Răspuns Câştigător
| jan33tt a răspuns:

Produsele proaste, daca esti reprezentant nu prea ai vantaje.parfumurile lor nu persista...intr un cuvant.proasta.doar un reprezentant von care raspunde la ceasta intrebare cred ca ar putea sa zica ca e buna.

10 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

E bună, dar are preţuri scumpe.

| Wolfyyy a răspuns:

Pai parerea mea este ca e o firma foarte buna si unele produse sunt niste promotii super bunehappy

| SweetyHeart4u a răspuns:

Neah.as alege oriflame are mult mai multe produse si sunt si bune! ca de exemplu eu mi-am cumparat un portfard sapun si un ruj si totusi nau costat 3 mil te pupi

| Lasatunumele a răspuns:

Eu sincer fac comanda de vreo doi ani din fiecare catalog. Fie ca fac de 20 de lei sau de 200 de lei. Dar nu iau produse din gamele: Colortrend, Clearskin si de la Anew nu prea iau pentru ca nu imi trebuie. In rest sunt destul de multumita de produse, si nu pot sa ma plang in privinta raportului calitate/pret.

| DعeutZa a răspuns:

Eu una sunt foarte multumita d produsele Avon.preturile sunt mai mult decat acceptabile.si fata de Oriflame parfumurile sunt destul de parsistente:*si asta imi placewinking

| francesca89 a răspuns:

Multa reclama pentru nimic, e un ****.

| LaLaura a răspuns:

Părerea mea, mai bine cele de la l oreal, dove, gerovital plant, maybelline și lista poate continua ( sunt ele scumpe, dar de calitate), iar un deodorant spray e mai scump la avon decat unu de la b.u, ori adidas.

| TokyoGirl a răspuns:

Oribile.Proaste.daca te dai cu ele o sa ai cea mai "frumoasa" fata din lume asculta la fata.

| bianca a răspuns:

Mi se pare o firma super

are preturi accesibile si oferte super

si pentru reprezentanti are cadouri

iar pentru lideri bonusuri in bani si multe altele

daca vrei detalii bianca. avonromania1@yahoo.com este id-ul meu:*

| ScandaL a răspuns:

E praffff. si-a luat bff`ul meu un rimel de acolo sh i`au picat toate genele.Sh eu mi-am luat un gloss cul pielii sh mee`a venit maro gen pamant straight face PRAF.