| Bubuletz a întrebat:

Ce parere aveti despre pierce in buric. Dar despre cel din nas? Ce vi se pare ca s'ar vedea mai frumos la o fata de 14 ani?

Răspuns Câştigător
| Alexx09 a răspuns:

Nu s-ar vedea mai frumos nici un pierce. Am o colega in clasa care a avut pierce in buza, nu ii statea deloc bine si a mai si facut infectie in locul acela... trebuia sa'l ascunda de diriga. etc...

23 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Eu mi-am pus la 17 ani in nas dar ma saturasem de el si l-am scos nu ma mai atrag

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Poi mie mi se pare pentru o fata de 14 ani ca un pierce in nas de ala mic ca un cercelus da` mic mic din argint[de la ca un cerc]... arata bestial!

| Petronela a răspuns:

Buna! Parerea mea e ca ar trebui sa-ti pui pierce in nas deoarece e mai cool.

| Maya. a răspuns:

Mie una imi plac.happy

Adevarul e ca gusturile nu se dicuta, dar totusi, cum te-a lasat parintii sa iti pui la 14 ani pierce? Nu mi-o lua in nume de rau.

In ceea ce priveste unde s-ar vedea mai frumos, in buric nu prea mai ai unde caci vine frigul si doar nu vei sta cu burta goala, iar in nas.hm...nu prea e de varsta ta

Faci cum stii.

Succes!

| MisterKat a răspuns:

Daca tu crezi ca niste piercing-uri te vor face mai frumoasa, te inseli! Cei din Africa au asa ceva, vrei sa arati ca ei?! Coloreaza-te si tu pe fata, fa-ti parul ca ei si gata, o sa fii mai frumoasa! Ai 14 ani!

| Anonima_9977 a răspuns:

Mi se par super tarilove struckthumbs up

| Диана a răspuns:

Eu zic sa-ti dai mai bine pierce in buza. Ca oricum pe ala din buric nu prea l-ar vedea lumea.
Eu am avut pierce in buza, si nu doare cand ti-l dai, doar putin dupa. Deci sfatul meu: in buza! big grin

| Anonim_5618 a răspuns:

In buric! imi fac vara viitoarelove struck

| Bubuletz explică:

@Maya Am discutat cu parinti si ei ma lasa avand in vedere ca au si ei.Eu am in ureche dar as mai vrea vara viitoare inca unul.

| Scumpitza a răspuns:

Nu prea imi place nici unu decat un pierce mic in nas! cu asta as fi de acord.la varsta ta, ar merge niste haine foarte cool, preferabil o fusta scurta sau niste colanti mulati(depinde de corp)si ce iti mai caracterizeaza corpul, cat si caracterul. dai fundita?

| kry5tyna a răspuns:

Buna! ti-ar sta mai frumos cu un piercing in nas decat unul in buricwinking

| ATHOS a răspuns:

Draga mea, mie nu mi se pare deloc frumos!

| WickedBoy a răspuns:

Cum vrei, si ai grija sa fie un piercing mic cum a zis carina si vezi unde te duci sa ti'l puna sa fie in conditii igenice ca altfel face infectie.Ai grija!winking

P. S.:Mie mi se pare destul de sexy o fata cu pierce in buric dar sa nu fie mare si badaran si infectatlaughing

| oanecorleone a răspuns:

O parere foarte proasta.Arata oribil o fata cu pierce in buric si in nas.Asta esete parerea mea poate unora li se par supe si chiar daca vrei sa iti pui nu de la varsta asta. Sfatul meu sper sa te ajute.

| deutza a răspuns:

Mai bine ti las recomanda pe ala din nas.estiprea mica pentru un pierce in buric.

| Stefanbr a răspuns:

Parerea mea, pierceurile denota superficialitate, ti-l pui doar ca sa poti iesi in evidenta. eu ca baiat nu suport fetele cu pierceuri in nas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 14 ani niciunul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai sa cresti, ai sa ajungi mamawinkingchiar daca ai sa dai jos cercelul, tot o sa se vada gaura. mie una nu-mi place ideea. ce exemplu o sa le dai copiilor? o sa zica asa: "daca mami poate, pot si eu''. plus ca o sa dea urat ca o femeie in toata regula sa aiba asa ceva. incearca s gandesti in viitor. e spre binele tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea si in nas ar fi tare, dar eu am in buric de o saptamana si vreau sa sp ce e super cool. te doare decat atunci cand ti-l da iar dupa aceea nu te mai doare deloc, iar despre cei care sp ca acela din buric nu prea se vede de loc sa stiti ca ati gresith mult. un sfath de la mine.atunci cand te duci vara la mare si toti se vor uita la piercingul tau din buric o sa vezii ca o sa te simti foarte tare mai ales daca ai si un corp de invidiat. dupa parerea mea este mai eficient unul in buric decat in nas si dc spun asta. la un moment dat toti de vor plictisii de cel din nas pentru ca o sa il porti tot timpul asa pe cel din buric o sa ti-l vada doar vara si vor astepta cu mare drag si vara viitoare ca sa te vadawinkingwinking

| eve_5991 a răspuns:

Fata fa-ti si in nas si in buric nu rata ocazia ce i asculti pastia sincer in nas am si eu de la 14 ani pana la 17 cat am acum si nu m-am plictisit de el deloc si nici de cel din buric as mai vrea in buza trebuie sa ma duc la salon da fiecare critica ca asa si asa ca curvele isi fac dar totusi hai sa le incercam pe toate ca de aia sau inventat e ca si cu mancare se inventeaza ceva nou hai sa mancam asa si cu piersingurile fa-ti fata si in nas si in buric si nai sa regreti

| eve_5991 a răspuns:

Dar ai grija unde ti-l faci in nas sa nu til dea gresit ca mie dupa ce mila facut dupa 5 minute vedeam alb in fata ochilor si dupa un minut mi-am revenit si curgea apele pe mine mai bine pune-o pe maikata sa-ti faca sau ia id meu si til fac eu pe amundoua evelin_magic

| ioana_8301 a răspuns:

In buza e frumos!

am avut sh eUhappy