Pai acum cata incredere sa ai intr-un magazin care nu are niste date de identificare clare (sediu, cui, numar de telefon fix, cont bancar), cu o adresa de e-mail de yahoo (chiar daca o fi platita), nu are niste termeni detaliati si conformi cu legislatia (nu se specifica nimic de retururi).
Cine stie cum sunt si serviciile post-vanzare
E destul de ok. Numele nu prea se potriveste avand in vedere produsele acestuia. Preturile sunt acceptabile dar ramane de vazut cu livrarea acestora.
Buna!
E acceptabil, daca vrei sa cumperi de pe net, gandeste.te bine, poti cumpara si de la tine din oras.
Succes!
Nuuu, categoric nu, in afara de faptul ca produsele sunt niste chinezarii ordinare, cei de pe site-ul respectiv refuza sa trimita banii inapoi in caz de produs care nu corespunde cerintelor. Chiar zilele trecute am primit produsul si am fost profund dezamagita, mi-au promis certificat de garantie de 2 ani si nu am primit nimic, iar cand am sunat sa clarific mi s-a spus ''ce importanta mai are''
Nu cumpărați după electrostil, produsele nu sunt ca cele din poze ci sunt niște chinezării de o calitate jalnica, niște nenorociți nu vă lăsați păcăliți ca mine!