| InternautiiChick a întrebat:

BUNA TPU! Ce produse contine o trusa completa de make-up? FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| SimoFralala a răspuns:

Heii! O trusa profesionista de make-up trebuie sa contina urmatoarele :
- tub cu ulei emolient pe baza de ulei mineral
- o crema hidratanta de zi
- fond de ten
- cate o pensula pentru aplicarea fondului de ten, a pudrei, a anticearcanului
- anticearcan pudra pentru conturarea arcadei si pentru acoperirea petelor rosii. insa e suficienta si una.
- anticearcan lichid, hidratant
- pudra
- o baza de machiaj bronzanta
- fard de obraz
- farduri de ochi: baza care se aplica pe toata pleopa superioara, farduri mai inchise la culoare pentru conturul ochilor sau pentru smokey-eyes, fard de pleoape negru pentru conturul de la baza genelor care confera un finisaj mai natural decat eye-linerul sau dermatograful negru care sunt potrivite mai mult pentru seara
- farduri pentru conturarea sprancenelor, kit-ul pentru sprancene (penseta, pensula taiata oblic, un creion, periuta si ceara pentru fixat fardul)
- creioane dermatograf pentru ochi si creioane pentru buze in nuante potrivite rujurilor
- mascara
- corector
- parfumul preferat
- rujuri
- luciu tridimensional de buze.
Cam atat! Sper ca nu am uitat nimic.

5 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Corector,fond de ten, pudra, creioane de ochi, rimel, farduri, luciu de buze, rujuri..Cred ca am scris tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite aici,
http://www.google.ro/......tp?/imgres t%3D1979&h=375&w=500&sz=41&tbnid=7sKfYcfTLkOZMM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Dtrusa%2Bde%2Bmake%2Bup%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=trusa+de+make+up&usg=__w3UzZ45jRXvwgkepATqn_d-1gdY=&docid=sj7zEqx10g8-VM&sa=X&ei=UAUIUrqOO8TK4ASDrIH4DQ&ved=0CEcQ9QEwAA&dur=422
Te pup!

| anca2002 a răspuns:

Buna.Creioane de ochi.de buze,oje,pensule,farduri,rujuri luciuri de buze, fond de ten, corector, oglinda; pesula pentru fard, pudra

Răspuns utilizator avertizat