Heii! O trusa profesionista de make-up trebuie sa contina urmatoarele :
- tub cu ulei emolient pe baza de ulei mineral
- o crema hidratanta de zi
- fond de ten
- cate o pensula pentru aplicarea fondului de ten, a pudrei, a anticearcanului
- anticearcan pudra pentru conturarea arcadei si pentru acoperirea petelor rosii. insa e suficienta si una.
- anticearcan lichid, hidratant
- pudra
- o baza de machiaj bronzanta
- fard de obraz
- farduri de ochi: baza care se aplica pe toata pleopa superioara, farduri mai inchise la culoare pentru conturul ochilor sau pentru smokey-eyes, fard de pleoape negru pentru conturul de la baza genelor care confera un finisaj mai natural decat eye-linerul sau dermatograful negru care sunt potrivite mai mult pentru seara
- farduri pentru conturarea sprancenelor, kit-ul pentru sprancene (penseta, pensula taiata oblic, un creion, periuta si ceara pentru fixat fardul)
- creioane dermatograf pentru ochi si creioane pentru buze in nuante potrivite rujurilor
- mascara
- corector
- parfumul preferat
- rujuri
- luciu tridimensional de buze.
Cam atat! Sper ca nu am uitat nimic.
Buna.Corector,fond de ten, pudra, creioane de ochi, rimel, farduri, luciu de buze, rujuri..Cred ca am scris tot!
Buna!
Uite aici,
http://www.google.ro/......tp?/imgres t%3D1979&h=375&w=500&sz=41&tbnid=7sKfYcfTLkOZMM:&tbnh=90&tbnw=120&prev=/search%3Fq%3Dtrusa%2Bde%2Bmake%2Bup%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=trusa+de+make+up&usg=__w3UzZ45jRXvwgkepATqn_d-1gdY=&docid=sj7zEqx10g8-VM&sa=X&ei=UAUIUrqOO8TK4ASDrIH4DQ&ved=0CEcQ9QEwAA&dur=422
Te pup!
Buna.Creioane de ochi.de buze,oje,pensule,farduri,rujuri luciuri de buze, fond de ten, corector, oglinda; pesula pentru fard, pudra
DaciaRomania întreabă: