Biohem Armonia Night Serum, un produs cosmetic natural 100%, care ajuta la regenerarea celulara si restructurarea fibrelor de colagen, contine vitaminele A, C, E, K. Este bine sa lasati tenul un pic uleios deoarece, pe timp de noapte, pielea absoarbe uleiul sau crema. Incercati sa dormiti cu fata in sus, pentru ca pielea fetei sa nu se frece de perna.
Biohem Crema Viso care imbunatateste elasticitatea pielii, combatand, astfel, imbatranirea precoce a acesteia. Incercati sa va machiati cat mai putin, nu utilizati fond de ten sau pudra. Demachierea fondului de ten implica agresarea pielii, deoarece, ca sa-l stergeti complet de pe fata, trebuie sa folositi multe discuri demachiante si sa frecati fata.
Incercati sa beti cat mai multe lichide, cel putin 1 1/2 – 2 l pe zi si mancati multe fructe. Stergeti-va fata din cand in cand cu un castravete, o bucata de banana, caisa sau piersica coapta.
Crema pentru tenul uscat Nutritic
Nutritic cu ala termala La Roche-Posay are o formula imbogatita cu biolipide pentru a reconstrui bariera cutanata si limita pierderile de apa.
Garnier si Clean & clear...Sunt cu siguranta cele mai bune. Le gasesti in toate farmaciile si le poti cumpara pe cele speciale pentru tenul uscat.
De obicei sa recomanda creme foarte hidratante pentru a da tenului tau o nota de naturalete. Asta ti-as recomanda si eu, mergi la farmacie si cere o crema hidratanta cea mai buna din punctul, meu de vedere este Garnier.
Depinde si de varsta pe care o ai.eu iti sugerez o crema hidratanta si o masca pentru relaxare iti zic eu ca nu o sa mai ai o piele uscata.
Eu iti sugerez o crema hidratanta, si o masca de fata.Iti garantez ca nu o sa mai ai pielea uscata.
Iti recomand cateva remedii naturale care nu dau gres:miere de albine, ulei de masline si ulei de argan
Georgian1992 întreabă: