Heii. paii eu ziic. Sincer am incercat tot felul.de tratamente am fost la o gramada de doctori. si tot nimiic. umblam din cabinet.in cabinet.eram disperata. si totusii am gasiit o solutiie. ZINERYT! daca esti minora. si te duci la doctorul de familiee, ti-l da compensat Mi-ee mi-aa trecuut. maii amm. ici-pekolo cate cv, dar ataat. decii baftaa fundita?; o3
Eu ti-as recomanda zeama de lamaie [ si eu am avut probleme si am scapat in cateva zile, bine, acum depinde si de PH-ul fiecareia ]
Eu am folosit Zineryt, este foarte bun, mie mi-au trecut de la el.Insa daca il folosesti de prea multe ori (el trebuie folosit pe o perioada de 3 luni ) nu o sa mai aiba efect.
Si din ce am citit pe net, am inteles ca Mibazonul este foarte bun si ajuta mult la tratearea acneei, desi este un ungent de uz veretinar.Eu l-am folosit insa nu mi s-a parut ca a dat rezultate.Acum depinde si de tenul fiecaruia, dar merita incercat pentru ca nu ai nimic de pierdut...in plus costa in jur de 10 lei(nu este foarte scump!).
Eu am incercat asta si a mers: http://track.derminax.com/product/Derminax/?pid=123&uid=1419
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: