Nu este adevarat. Pai in primul rand conteaza alimentatia foarte mult.
Iti cam spun din propria experienta ca nu iti poti face parul ca al lui rapunzel peste noapte. Eu iti cam sugerez, sa nu incerci ceva mastii acasa, sa iti pui cine stie ce prostii prin par. Eu am incercat sa imi fac tot felul de masti, care erau menite sa imi faca parul sa creasca mai repede, mi-am dat cu tot felul de uleiuri, mi-am dat chiar si cu ulei de ricin si nimic. Parul meu ajunsese sa arate groaznic, se subtiase, abia daca imi mai crestea si inainte sa incep sa il sufoc parul meu crestea destul de repede. Sa nu mai spun ca imi pica foarte mult par. Plus alimentatia rea pe care am avut-o si poc adio par frumos. Acum parul meu si-a mai revenit dar in continuare imi creste greu, am incercat si ceva pastile pentru cresterea parului dar iarasi nu prea m-au ajutat cu ceva. Sfatul meu este, sa ai mai bine rabdare chiar daca vei avea de asteptat pana sa ai parul la lungimea dorita.
Parului ii ajunge sa fie spalat o data pe saptamana, nu cred ca ii accelereaza cresterea daca il speli mai rar, dar nu-l mai expui la substante chimice. Stiu ca uleiul de ricin ajuta la crestere, bine nu iti inchipui sa te trezesti peste noapte Rapunzel, dar in timp creste. Poti incerca si vezi daca da roade intr-o luna.
Mult noroc!
Iti recomand uleiul de cocos.Cu ulei de cocos ma dau si eu si este extrem de bun
Daca nu stii unde poti gasi du te la farmaciile naturiste
Nu știu cât de adevărat e asta cu spălatul mai rar.dar poți încerca uleiul de ricin!