Otetul este foarte bun, intr-adevar, dar pui putina apa in el. este foarte bun ca mai scoate si din febra care vine odata cu arsura solara. pui intr-o cescuta cam jumatate otet si mai pui si un sfert apa si apoi cu un tampon de vata inmoi in acel otet si dai usor pe piele pe locurile afectate, re racoresti imediat. numai ai gria sa nu mai stai la soare 1 zi sau chiar 2, altfel ajungi la spital. poti da si cu niste spirt daca nu-ti place mirosul de otet.
Iti recomandam sa incerci lotiunea calmare arsuri solare:http://farmec.ro/produse/plaja/lotiune-calmare-arsuri-solare-91.html
Loţiunea are acţiune de calmare, regenerare, rehidratare, emoliere şi răcorire a pielii iritate în urma supraexpunerii la soare, eliminând disconfortul cauzat de senzaţia de fierbinţeală şi usturime. Textura este uşoară, nelipicioasă, pătrunde rapid în piele. Nu conţine parabeni.
Eu recomand Aloe Vera cu mare incredere. Am ajuns sa am niste arsuri solare pe umeri foarte mari si am folosit o sticluta cu aloe vera pur compus din 99% ingrediente organice de la Aubrey Organics. Imediat ce am aplicat pe umeri am simtit cum se calmeaza pielea si durerea imi disparea. Deci recomand aloe vera.
Nici sa nu te gandesti sa dai cu otet.Ai putea incerca sa dai cu ulei de floarea soarelui este fff bun la mine functioneaza.Credema functioneaza sigurrrr! :* Succes!
Poti sa te dai cu iaurt putin rece direct pe arsura si iti calmeaza durerea si in timp o sa iti treaca
Si eu am patit la fel acum 4 zile. aseara am taiat niste frunze de aloe vera si am stors sucul din ele pe arsuri. nu ustura si a avut un efect miraculos. am ramas mirata cand in mai putin de o ora nu mai simteam nici o usturime. ti-l recomand cu cea mai mare incredere "tin sa precizez ca si eu am pielea foarte alba si foarte sensibila"