| allynutzadragutza a întrebat:

Buna TPU...cgiar am nevoie de ajutor. de curand mi-a aparut un cos la nas, unul foarte mare si rosu eu l-am stors si mi-a ramas o buba dar tot e rosu.stiti ce as putea face sa nu mai fie rosu sau sa-mi treaca mai repede? fudaaaa

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Daca-l umplii de alifii, sau alte panarame, se poate face si mai mare. Asa ca se vindeca el repede, nu mori cu un cos. Doar lasa-l sa se acumuleze calumea chestia de aia galbena in el, pana se face din rosu galbe, si dupa-l spargi, si tot asa. O sa treaca singur. Acuma, tu faci cum vrei, dar sa nu zici ca nu ti-am spus, cand te-oi terzii cu ditamai buboiu pe naslaughing
Io am avut fata plina cu cosuri, cum imi trecea unu, aparea altu. Da mi-au trecut de la sine, si acum nu mai am problema asta.
funda?

6 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Dati cu zineryt pentru ca usuca,sau cu nidoflor
Daca nu ai asa ceva pune putin alcool sanitar, sau eritroacnol.
Poti pune otet amestecat cu lamaie pe toata fata!
Cu toate ca miroase urat, dar este de folos!

| Roxett a răspuns:

Poti sa-ti dai cu otet acolo;
cu zeama de lamaie sau poti sa faci dintr-o lingurita de miere de albine si scortisoara un amestec omogen cu care sa-ti dai pe cos.

| cheryybloosomm a răspuns:

Buna! Ai nevoie sa te duci la farmacie sa cumperi o crema "Dermovate Cream"...
Am si eu unul asa...si merge de minune
Trebuie sa te dai in fiecare noapte cu crema care ti-am spus acolo unde ai cosuri!
Pwp!

| dRoNNNkw0w a răspuns:

Du-te la un hipemarket si cumparati o crema pentru cosuri iti va dispare! Mult noroc

| GeOrGy2110 a răspuns:

Cand esti la pubertate n-ai cei face. Oricat de mult incerci sa scapi de cosuri sau sa le ascunzi nu o sa reusesti, iti spun din propria experienta. Cel mai bine este sa le lasi in pace ca o sa dispara ele. Oricum faci cum vrei, dar cel mai important este sa nu le storci, chiar daca sunt coapte, pentru ca o sa ramana semne si de alea chiar nu mai scapi

| AlexBoss1986 a răspuns:

Dupa mine nu-mi pasa eu am fata perfecta si nu ma cosuri deloc