| HeLLoKiittyGirl a întrebat:

Chiar în acest moment, părul meu e plin de moațe, pentru că mâine am premierea la școală, și vreau să am bucle. Ei bine, o intrebare. Dorm cu el așa. Mâine dimineață când îl dau jos îl piepten, sau nu? Că mă gândesc că dacă îl piepten n-o să mai fie ondulat, o să se strice dacă bag peria în el. Pe de altă parte mă gândesc că trebuie neapărat să mă piepten, pentru că atunci când o să îl desfac dimineață, o să fie încurcat și șifonat.
Nu știu ce să fac? :o Să mă duc la premiere nepieptănată ca să rămână creț, sau după ce îmi dau moațele jos să îl piepten? Mi-e frică să nu se strice

Funditzăă! puppy dog eyes Rapid plzz

Răspuns Câştigător
| AWSOMENESS a răspuns:

Dupa ce le dai jos, aranjeaza-ti buclele cu mana, ca sa nu fie chiar in toate partile. Dupa aceea poti sa dai tot parul cu fixativ. Nu cred ca va sta sifonat, pentru ca e cret, si parul cret oricum e mult mai dezordonat ( Nu te speria..sunt baiat, dar ma pricep, am o sora care face chestii de genul tot timpul ) big grin

2 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Pai nu le pieptana, si eu imi mai fac asa uneori si niciodata nu le pieptan deoarece se vor strica si mai bine nu le faceai. Asa ca baga'ti usor degetele prin el apoi da cu putin fixativ de la distanta ca sa stea si gata.

| Fuchii a răspuns:

: ) nu-l piepteni îl lași așa... toate fetele care au părul cu bucle îl au mai rebel cum s-ar spune! Poți să-l prinzi în coadă sau ceva!